ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ VOLTON

Το φυσικό αέριο αποτελεί μια από τις πιο “καθαρές” μορφές ενέργειας. Προσφέρει αφθονία αλλά και ευελιξία σε κάθε νοικοκυριό και συμβάλλει σημαντικά στην υποστήριξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η χρήση του παρέχει σε κάθε νοικοκυριό ζεστασιά και ενέργεια κατά τους χειμερινούς μήνες. Στην εταιρεία Volton γνωρίζουμε την τεράστια σημασία του φυσικού αερίου στις ζωές των καταναλωτών, γι’ αυτό δημιουργήσαμε με ιδιαίτερη προσοχή και συναίσθηση όλα αυτά τα προγράμματα παροχής φυσικού αερίου για κάθε ελληνικό σπίτι. Η ευελιξία και η ασφάλεια που παρέχει η ενέργεια του φυσικού αερίου δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Η εταιρεία Volton μέσω των καινοτόμων προγραμμάτων της, προσφέρει σε όλη την έκταση της επικράτειας φυσικό αέριο διαθέσιμο για κάθε νοικοκυριό, επενδύοντας σε αυτόν τον εναλλακτικό τύπο ενέργειας, ο οποίος μπορεί να προσφέρει οικονομία και αυτονομία σε κάθε νοικοκυριό. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται τεράστια άνοδος της χρήσης της συγκεκριμένης ενέργειας, όπως επίσης και οι προβλέψεις για το μέλλον είναι ακόμα πιο θετικές.

Μεταξύ των δεκάδων ορυκτών καυσίμων που υπάρχουν διαθέσιμα εκεί έξω, το φυσικό αέριο αποτελεί την πιο “καθαρή και έξυπνη” λύση. Η εταιρεία Volton το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και γι’ αυτό έχει επενδύσει στην ανάπτυξη αυτής της μορφής ενέργειας. Χρησιμοποιώντας αυτή τη μορφή ενέργειας, όχι μόνο καταφέρνετε να προστατεύετε το περιβάλλον αλλά επίσης και το συνολικό οικιακό προϋπολογισμό σας. Η βολικότητα και η χρηστικότητα αυτής της μορφής ενέργειας είναι χαρακτηριστικά που πείθουν τους καταναλωτές για την αποτελεσματικότητά της. Ανάμεσα από τις οικονομικές προσφορές της εταιρείας Volton, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν προσφορές ειδικά προσαρμοσμένες στα μέτρα τους, ώστε να λύσουν τα ενεργειακά προβλήματα της καθημερινότητάς τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εμπιστευτείτε και εσείς το δίκτυο της Volton, επιλέγοντας το Ftinotero Reuma ως την εταιρεία παροχής σας, και ξεχάστε μια για πάντα τα ενεργειακά προβλήματα του παρελθόντος!

ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΕΡΙΟΥ

Volton Gas Home

Το Volton Gas Home είναι ένα από τα προγράμματα φυσικού αερίου και απευθύνεται αποκλειστικά σε οικιακούς καταναλωτές φυσικού αερίου με αυτόνομη θέρμανση, οι οποίοι αναζητούν ασφάλεια, οικονομία αλλά και συνολική ποιότητα υπηρεσιών. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα προμήθειας οι καταναλωτές απολαμβάνουν σταθερά χαμηλές χρεώσεις, ενώ ταυτόχρονα γίνονται αποδέκτες όλων των πλεονεκτημάτων αυτού του τύπου ενέργειας. Επιλέξτε και εσείς για την οικεία σας τη λύση του φυσικού αερίου με την ασφάλεια και την ευκολία που προσφέρει σε σύγκριση με τα υπόλοιπα διαθέσιμα ορυκτά καύσιμα της αγοράς. Το φυσικό αέριο που προσφέρει η εταιρεία Volton βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πιο αποδοτικών πηγών ενέργειας, με πολυάριθμες χρήσεις και τεράστιες διαθέσιμες ποσότητες για κατανάλωση. Επίσης οι προσβάσιμες τιμές του φυσικού αερίου της Volton, μετατρέπουν την χρήση αυτού του προγράμματος ως μονόδρομο για τις χειμερινές και όχι μόνο ανάγκες ενός νοικοκυριού. Εσείς είστε έτοιμοι να κάνετε την αλλαγή που θα σας εξασφαλίσει οικονομία και αυτονομία;

Χρεώσεις Προμήθειας Φυσικού Αερίου

Οι κυμαινόμενες χρεώσεις προμήθειας επηρεάζονται από το προθεσμιακό προιόν ή TTF (Title Transfer Facility) και διαμορφώνονται βάσει του παρακάτω πίνακα τιμολόγησης:

Πάγιο
(€/μήνα)

4,00

Τιμή Προμήθειας Φυσικού Αερίου
(€/kWh)

Τιμή TTF + 0,0121 €/kWh

  • Η συνέπεια πληρωμών επιβραβεύεται με έκπτωση 30% στην τιμή προμήθειας φυσικού αερίου.
  • Η σύμβαση έχει διάρκεια 2 έτη.
  • Στην περίπτωση πρόωρης διακοπής του συμβολαίου, ο καταναλωτής θα επιβαρυνθεί με ένα χρηματικό ποσό.
  • Στην παραπάνω χρέωση δεν συμπεριλαμβάνεται η τιμή του 6% ΦΠΑ.
  • Το πρόγραμμα παρέχεται μέσω της εταιρείας ΚΕΝ Α.Ε.

Το νέο πρόγραμμα Volton Gas Home Dual συνδυάζεται με το οικιακό πρόγραμμα ηλεκτρικής κατανάλωσης Volton Unique, προσφέροντας χαμηλότερη ηλεκτρική χρέωση και από τη νυχτερινή, για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα οφέλη των εκπτώσεων ισχύουν για όλη τη διάρκεια της σύμβασης, με την προϋπόθεση πως και οι δύο παροχές (φυσικό αέριο-ρεύμα) ανήκουν στον ίδιο κάτοχο ΑΦΜ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

1

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Με τη συμπλήρωση των στοιχείων σας στη φόρμα επικοινωνίας, κάνετε το πρώτο βήμα για να έρθετε σε επαφή με την εταιρεία μας. Στη συνέχεια εμείς σας καλούμε για να σας ενημερώσουμε για όλα τα προγράμματα αερίου Volton για ιδιώτες.

2

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

Στη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας σας με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας, θα ενημερωθείτε πλήρως για όλα τα προγράμματα φυσικού αερίου για ιδιώτες, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο και πιο βολικό για τις ανάγκες σας. Η αίτησή σας φυσικά ολοκληρώνεται μέσω τηλεφώνου χωρίς περιττές ενέργειες που θα επιβραδύνουν περαιτέρω τη διαδικασία.

3

ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Μετά την τηλεφωνική σας αίτηση και την ολοκλήρωση της διαδικασίας, παραλαμβάνετε το νέο σας συμβόλαιο με την εταιρεία μας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα στην πόρτα σας, χωρίς να χρειαστεί να καλύψετε τα έξοδα αποστολής.

2109861300 ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ