ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ VOLTON

H εταιρεία Volton, επίσημος συνεργάτης της εταιρείας μεταπώλησης Ftinotero Reuma, με πλήρη επίγνωση της ελληνικής αγοράς έχει σχεδιάσει ειδικά προγράμματα ρεύματος για επιχειρήσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό τους. Αυτά τα προγράμματα “ευθυγραμμίζονται” με τους ξεχωριστούς στόχους και τις απαιτήσεις της επιχείρησης, παίζοντας ένα σημαντικό ρόλο στη λειτουργία και την ανάπτυξή της. Καμία λοιπόν σύμβαση ηλεκτρικής ενέργειας δεν είναι πανομοιότυπη με κάποια άλλη, γιατί πολύ απλά κάθε επιχείρηση έχει ξεχωριστές ανάγκες που πρέπει να ικανοποιηθούν. Αυτές τις ειδικά σχεδιασμένες προσαρμογές θα τις βρείτε μόνο στην εταιρεία της Volton, η οποία με ενδελεχή έρευνα και γνώση της αγοράς, προσπαθεί να καινοτομήσει στην αγορά της ενέργειας, παρέχοντας στους πελάτες της την πιο οικονομική λύση στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Επιλέξτε ανάμεσα από οικονομικά και συμφέροντα προγράμματα ρεύματος για επιχειρήσεις, που συμφωνούν με τις ανάγκες σας και αλλάξτε άμεσα προμηθευτή.

Πλέον είναι στο χέρι σας η λύση για την εξοικονόμηση χρημάτων για την ενέργεια που χρησιμοποιείται στην επιχείρησή σας. Τα οικονομικά κίνητρα της Volton είναι δεκάδες και σας περιμένουν να τα αποκτήσετε μέσω των προγραμμάτων της. Μια ευρεία γκάμα εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων μπορεί άμεσα να επωφεληθεί από αυτές τις φανταστικές προσφορές που μπορούν να αναβαθμίσουν αισθητά τις δραστηριότητές της. Οι επιχειρήσεις που έχουν χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα προγράμματα, έχουν αποδεδειγμένα διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό τους και έχουν σημειώσει σημαντική ανάπτυξη κατά την παραγωγή. Ξεχάστε πλέον τα υψηλά τιμολόγια που ταλαιπωρούσαν οικονομικά τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Τώρα τα προγράμματα ρεύματος για επιχειρήσεις από την Volton σας αποβάλλουν το τεράστιο βάρος των εξόδων ενέργειας, χαμηλή τιμολόγηση και ποιότητα εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον. Γιατί κάθε βήμα με την εταιρεία Volton γίνεται “έξυπνα και καθαρά”.

Volton Flat

Η διοίκηση μιας επιχείρησης έχει πολλές υποχρεώσεις, παγίδες και δαπάνες. Παρόλα αυτά, πολλοί είναι εκείνοι που δεν θα άλλαζαν την δουλειά τους με τίποτα. Αν και εσείς είστε από αυτούς που διαρκώς ψάχνουν τρόπους να βελτιώσουν και να εξοικονομήσουν χρήματα για την επιχείρησή τους, τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος. Με το νέο πρόγραμμα ρεύματος για επιχειρήσεις Volton Flat θα βρείτε την πιο προνομιακή τιμή χρέωσης της κιλοβατώρας ανάλογα με τις ενεργειακές ανάγκες των εγκαταστάσεών σας. Υπάρχει σταθερή χρέωση όλο το 24ωρο σε κάθε λογαριασμό. Αυτό συμβαίνει χάρη στον όρο για απουσία ρητρών αναπροσαρμογής και άλλων απρόσμενων ή κρυφών χρεώσεων. Πέρα από την σταθερότητα της τιμής, υπάρχει η δυνατότητα να πληρώνετε ακόμα λιγότερα, καθώς όχι μόνο μπορείτε να αναζητήσετε την έκδοση του προγράμματος που προσφέρει μειωμένη χρέωση στην τιμή της κιλοβατώρας κατά τις νυχτερινές ώρες, αλλά επίσης μπορείτε να φροντίσετε ώστε να δικαιούστε την έκπτωση συνέπειας σε κάθε λογαριασμό. Ένας τελευταίος τρόπος με τον οποίο εξοικονομείτε χρήματα είναι ότι, πέρα της απουσίας του όρου καταβολής συνδρομής, αν ενεργοποιήσετε την πάγια τραπεζική εντολή δεν θα πρέπει να καταθέσετε την εγγύηση. Μην χάνετε άλλο χρόνο και κάντε την επιχείρηση και το πορτοφόλι σας χαρούμενα.

Χρεώσεις Προμήθειας

ΧΩΡΙΣ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Χρέωση ενέργειας με εμπρόθεσμη
εξόφληση (€/kWh)

0,279 €

Έκπτωση συνέπειας

10%

Πάγιο
(€/μήνα)

29,90 €

ΧΩΡΙΣ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Χρέωση ενέργειας με εμπρόθεσμη εξόφληση (€/kWh)

0,266 €

Έκπτωση
συνέπειας

10%

Πάγιο
(€/μήνα)

49,9 €

ΧΩΡΙΣ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Χρέωση ενέργειας με εμπρόθεσμη εξόφληση (€/kWh)

0,28 €

Χρέωση Νυχτερινής ενέργειας με εμπρόθεσμη εξόφληση

0,25223 €

Έκπτωση
συνέπειας

5%

Πάγιο
(€/μήνα)

49,9 €

 • Σταθερή χρέωση όλη την ημέρα.
 • Καμία συνδρομή ενεργοποίησης του προγράμματος.
 • Χωρίς κρυφές χρεώσεις και ρήτρες αναπροσαρμογής.
 • Έκπτωση συνέπειας για όσους πληρώνουν έγκαιρα τους λογαριασμούς τους.
 • Παράλειψη της εγγύησης αν ενεργοποιηθεί η πάγια τραπεζική εντολή.
 • Δυνατότητα ενεργοποίησης παρόμοιου νυχτερινού προγράμματος.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Volton Unique Flexi Plus 21

Το μοναδικό πρόγραμμα Volton Unique Flexi Plus 21, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με χρεώσεις αντίστοιχες με εκείνες των οικιακών τιμολογίων και με πλήρη σταθερότητα όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αυτό το οικονομικό πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις αντίστοιχου μεγέθους, οι οποίες μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά από τα νέα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και να εξοικονομήσουν ένα σημαντικό ποσό από τα συνολικά έξοδα ενέργειας που ξοδεύουν. Η Volton κάνει ένα τεράστιο βήμα στην εγχώρια αγορά ενέργειας, προσφέροντας τη χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας, ανεξαρτήτως κατανάλωσης μιας επιχείρησης! Μπορείτε πλέον να αποκτήσετε άμεσα το πρόγραμμα Volton Unique Flexi Plus 21 μέσω online εγγραφής και να απολαύσετε από την πρώτη κιόλας στιγμή τα πλεονεκτήματά του. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά επαγγελματικές παροχές με εγκατεστημένη ισχύ που φτάνει έως τις 25 kVA, που συνδυάζει τη μεγαλύτερη έκπτωση συνέπειας στην αγορά που φτάνει στα επίπεδα του 50%.

Χρεώσεις Προμήθειας

Έκπτωση
συνέπειας

50%

Πάγιο
(€/μήνα)

5,90

Χρέωση ενέργειας με έκπτωση συνέπειας (€/kWh)

0,05840

Χρέωση ενέργειας
(€/kWh)

0,11680

 • Αποκτήστε έκπτωση συνέπειας έως και 50% από τον 1ο λογαριασμό
 • Με τη χρήση της εμπρόθεσμης εξόφλησης του λογαριασμού, απολαμβάνετε έως και 50% χαμηλότερη χρέωση στο ανταγωνιστικό σκέλος του λογαριασμού σας.
 • Μηδενική εγγύηση για όλους τους συνεπείς πελάτες της Volton και για εκείνους που χρησιμοποιούν πάγιες τραπεζικές εντολές για την αποπληρωμή των λογαριασμών τους.
Mε συμμετοχή στην κρατική επιδότηση
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Volton Unique Flexi 22

Η διατήρηση της επιχείρησής σας βασίζεται σε ένα μεγάλο βαθμό στην παροχή ενέργειας για την ολοκλήρωση της παραγωγικής της διαδικασίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να πληρώνετε ακριβά την ενέργεια που της παρέχεται. Ο ευκολότερος τρόπος λοιπόν για μια επιχείρηση να μειώσει τα κόστη παραγωγής της, είναι να μεταβεί σε ένα οικονομικό πρόγραμμα κατανάλωσης που θα της εξασφαλίσει μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων. Ένα τέτοιο πρόγραμμα με μηδενική χρέωση ισχύος είναι το Volton Unique Flexi 22 που απευθύνεται σε επιχειρήσεις που αναζητούν μεγαλύτερη ισχύ ενέργειας, σε πιο οικονομικές τιμές. Πλέον οι μεγάλες επιχειρήσεις έχουν ένα τεράστιο σύμμαχο με τη χρήση αυτού του νέου προγράμματος της εταιρείας Volton. Εάν λοιπόν είστε εμπορική ή βιομηχανική επιχείρηση και αναζητάτε μια ρεαλιστική και οικονομική λύση ενέργειας, τότε εγγραφείτε στο πρόγραμμα Volton Unique Flexi 22, εύκολα και γρήγορα μέσω της online πλατφόρμας. Αν η ισχύς της επιχείρησής σας κυμαίνεται από 25 kVA και μέχρι 250 kVA, κάντε το βήμα και αποκτήστε αυτό το τεράστιο όφελος για την επιχείρησή σας.

Χρεώσεις Προμήθειας

Έκπτωση
συνέπειας

25%

Πάγιο
(€/μήνα)

5,90

Χρέωση ενέργειας με έκπτωση συνέπειας (€/kWh)

0,06450

Χρέωση ενέργειας
(€/kWh)

0,08600

 • Από τον πρώτο κιόλας λογαριασμό θα λάβετε 25% έκπτωση συνέπειας.
 • Μηδενική χρέωση ισχύος.
 • Μηδενική χρεώση ενεργοποίησης εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με πάγια τραπεζική εντολή.
 • Μηδενική καταβολή εγγύησης για τους συνεπείς πελάτες αλλά και για τις πάγιες τραπεζικές εντολές.
Mε συμμετοχή στην κρατική επιδότηση
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Volton Unique Flexi 23

Δώστε στην επιχείρησή σας το πραγματικό όφελος που αναζητά με το νέο και καινοτόμο πρόγραμμα Volton Unique Flexi 23. Η εταιρεία Volton σχεδίασε προσεκτικά το νέο της πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε έναν ειδικό τύπο επιχειρήσεων. Αυτές οι επιχειρήσεις που θα ωφεληθούν από το συγκεκριμένο πρόγραμμα κατανάλωσης, ανήκουν στην κατηγορία των επιχειρήσεων με διαφοροποιημένες καταναλωτικές ανάγκες κατα τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Μερικά παραδείγματα αυτών των επιχειρήσεων θα μπορούσαν να είναι τα νυχτερινά κέντρα, οι φούρνοι και διάφορες άλλες επιχειρήσεις με αυξημένη ενεργειακή κατανάλωση κατα τις νυχτερινές ώρες λειτουργίας. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δημιουργήθηκε το Volton Unique Flexi 23, με διαφοροποιημένη χρέωση στη τιμή της ημερήσιας και νυχτερινής ενέργειας. Επιλέγοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα απολαμβάνετε επίσης και μηδενική εγγύηση, χρησιμοποιώντας την πάγια τραπεζική εντολή ως τρόπο πληρωμής ή δείχνοντας συνέπεια στην άμεση αποπληρωμή των λογαριασμών σας.

Χρεώσεις Προμήθειας

Έκπτωση
συνέπειας

25%

Πάγιο
(€/μήνα)

5,00

Χρέωση ενέργειας με έκπτωση συνέπειας (€/kWh)

0,05610

Χρέωση Νυχτερινής ενέργειας
με έκπτωση συνέπειας (€/kWh)

0,05610

Χρέωση ενέργειας
(€/kWh)

0,09466

Χρέωση Νυχτερινής ενέργειας (€/kWh)

0,07480

 • Αποκτήστε 25% έκπτωση συνέπειας από τον πρώτο κιόλας λογαριασμό που θα φτάσει στα χέρια σας.
 • Μηδενικό ποσό εγγύησης στους συνεπείς πελάτες της εταιρείας και στη χρήση των πάγιων τραπεζικών εντολών.
Mε συμμετοχή στην κρατική επιδότηση
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ VOLTON ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

1

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας ώστε να έρθουμε σε επαφή και να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για όλα τα επιχειρησιακά προγράμματα της εταιρείας μας, χωρίς χρέωση.

2

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ

Συνομιλώντας με τον έμπειρο εκπρόσωπο της εταιρείας μας, θα αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα προσφερόμενα προγράμματά μας, επιλέγοντας το ιδανικότερο για την επιχείρησή σας. Στη συνέχεια, μέσω τηλεφώνου επιβεβαιώνετε την αίτησή σας.

3

ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Αφού ολοκληρώσετε την τηλεφωνική σας αίτηση, σας αποστέλλουμε δωρεάν την επόμενη εργάσιμη ημέρα το νέο σας συμβόλαιο, όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

2109861300 ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ