ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ VOLTON

Το να παραμείνετε στον τρέχοντα πάροχο ενέργειάς σας, με τα έξοδα που σας μεταφέρονται αυτόματα όταν τελειώσει ο τρέχων λογαριασμός σας, μπορεί να σας προσφέρει ευκολία και άνεση, αλλά η αλήθεια είναι πως την πληρώνετε ακριβά. Καταλήγετε λοιπόν κάθε μήνα να επιβαρύνεστε με ολοένα και περισσότερα έξοδα για την ίδια ποιότητα υπηρεσιών. Η αλλαγή ενός ενεργειακού παρόχου λοιπόν μπορεί να αποτελέσει έναν αποτελεσματικό τρόπο για να βρείτε τις καλύτερες ενεργειακές προσφορές, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε μια άριστη εξυπηρέτηση που μέχρι τώρα δεν είχατε τη δυνατότητα να γίνετε αποδέκτες της. Αν ψάχνετε να βρείτε τις καλύτερες ενεργειακές προσφορές σαν ιδιώτης, τότε η Volton μπορεί να σας παρέχει λύσεις χαμηλού κόστους που σας εξοικονομούν χρήματα, ενώ ταυτόχρονα σας αντιμετωπίζει ως ένα πραγματικά σημαντικό πρόσωπο, με ιδιαίτερες ανάγκες που πρέπει να ικανοποιηθούν. Το Ftinotero Reuma, ως επίσημος συνεργάτης και μεταπωλητής της Volton, φέρνει τις προσφορές αυτές κοντά σας με τις χαμηλότερες συνολικές χρεώσεις και σας παρουσιάζει ολοκληρωμένα προγράμματα ρεύματος για κάθε σπίτι, με βάση το καταναλωτικό προφίλ κάθε νοικοκυριού.

Σε μια εποχή που ολοένα και περισσότεροι πελάτες δηλώνουν δυσαρεστημένοι με τις υψηλές τιμές των παρόχων τους, η εταιρεία Volton δημιούργησε προγράμματα ρεύματος που εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες των νοικοκυριών, με λογικές και προσιτές τιμολογήσεις. Οι σύγχρονοι καταναλωτές αναζητούν την ιδανικότερη προσφορά για εκείνους, χωρίς να δεσμεύονται στους ήδη υπάρχοντες παρόχους που τους εξυπηρετούσαν όλα αυτά τα χρόνια εκμεταλλευόμενοι τα δεδομένα της αγοράς. Τώρα όμως με το άνοιγμα της αγοράς ενέργειας, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από δεκάδες επιλογές το πρόγραμμα που τους ταιριάζει. Ένα πρόγραμμα ρεύματος της Volton που απευθύνεται ειδικά σε ιδιώτες και στοχεύει σε ένα μέλλον όπου η ενέργεια θα απολαμβάνεται από όλους, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Γιατί στην εταιρεία Volton, τα πάντα γίνονται “έξυπνα και καθαρά”.

Volton Unique Flat

Έχετε κουραστεί να τρέμετε στην ιδέα και μόνο του λογαριασμού ρεύματος; Αναζητάτε εδώ και καιρό ένα πρόγραμμα που θα είναι πραγματικά συμφέρον για την τσέπη σας αλλά έχετε απογοητευτεί; Το νέο πρόγραμμα της Volton Unique Flat είναι εδώ για να σας δώσει πίσω τον έλεγχο του ρεύματος και των οικονομικών σας. Για τα δύο χρόνια που διαρκεί το συμβόλαιο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα, καθώς εφαρμόζεται σταθερή χρέωση στον κάθε λογαριασμό. Ενεργοποιώντας αυτό το μοναδικό πρόγραμμα δεν χρειάζεται να πληρώσετε καμία ετήσια συνδρομή. Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι αν επιλέξετε να πληρώνετε τους λογαριασμούς με πάγια τραπεζική εντολή, δεν θα σας ζητηθεί να καταβάλετε ούτε και εγγύηση. Και οι δυνατότητες να εξοικονομήσετε χρήματα δεν σταματούν εκεί, καθώς για όλους τους συνεπείς πελάτες δίνεται έκπτωση 10%. Τέλος, αν καίτε περισσότερο ρεύμα κατά τις νυχτερινές ώρες, πάλι μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι ενεργοποιώντας το αντίστοιχο Volton Unique Flat Νυχτερινό πρόγραμμα, όπου η βασική διαφορά είναι ότι η τιμή της κιλοβατώρας το βράδυ είναι μικρότερη. Τώρα μάλλον βρήκατε το πρόγραμμα ρεύματος για ιδιώτες που ψάχνατε.

Χρεώσεις Προμήθειας

ΧΩΡΙΣ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Έκπτωση
συνέπειας

10%

Χρέωση ενέργειας με εμπρόσθεσμη εξόφληση (€/kWh)

0,266 €

Μηνιαίο
Πάγιο

14,9 €

ΧΩΡΙΣ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Έκπτωση
συνέπειας

10%

Χρέωση νυχτερινής ενέργειας με εμπρόσθεσμη εξόφληση (€/kWh)

0,235 €

Σταθερή
μηνιαία χρέωση

14,9 €

  • Η τιμή της κιλοβατώρας παραμένει σταθερή.
  • Δεν υφίσταται ετήσια ή οποιαδήποτε άλλο είδος συνδρομής.
  • Αν η πληρωμή των λογαριασμών γίνεται με πάγια τραπεζική εντολή, τότε δεν ζητείται καταβολή εγγύησης.
  • Οι συνεπείς πελάτες δέχονται έκπτωση 10%.
  • Υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα με προνομιακές τιμές στην χρέωση της κιλοβατώρας κατά τις νυχτερινές ώρες.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Volton Unique Flexi Plus

Με το πρόγραμμα Volton Unique Flexi Plus, απολαμβάνετε μεγαλύτερη ευελιξία και ελευθερία κατα την κατανάλωση ρεύματος κάθε στιγμή! Όσο κι αν ψάξετε σε όλη την αγορά, θα ανακαλύψετε πως η προσφορά του προγράμματος Volton Unique Flexi Plus είναι η καλύτερη και η πιο συμφέρουσα για τον οικιακό σας προϋπολογισμό. Ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας σε όλη την εγχώρια αγορά ενέργειας, το οποίο επιπλέον επιβραβεύει τους καταναλωτές με έκπτωση συνέπειας έως και στο μισό της τιμής του λογαριασμού από την πρώτη κιόλας πληρωμή! Αποτελεί ξεκάθαρα την καλύτερη προσφορά ενέργειας στην αγορά με μηδενική χρέωση ενέργειας για 2 μήνες.

Χρεώσεις Προμήθειας

Έκπτωση
συνέπειας

50%

Πάγιο
(€/μήνα)

3,60

Χρέωση ενέργειας με εμπρόσθεσμη εξόφληση (€/kWh)

0,05500

Χρέωση ενέργειας
(€/kWh)

0,11000

Έκπτωση
συνέπειας

50%

Πάγιο
(€/μήνα)

3,60

Χρέωση ενέργειας με εμπρόθεσμη εξόφληση (€/kWh)

0,05500

Χρέωση ενέργειας
(€/kWh)

0,11000

Χρέωση Νυχτερινής ενέργειας
με εμπρόθεσμη εξόφληση (€/kWh)

0,03939

Χρέωση Νυχτερινής ενέργειας (€/kWh)

0,07878

  • Χωρίς το βάρος οποιαδήποτε συνδρομής, ούτε κατα την ενεργοποίηση του προγράμματος.
  • Μηδενικό ποσό εγγύησης για τους συνεπείς πελάτες του προγράμματος και των πάγιων τραπεζικών εντολών.
  • Επιβράβευση της συνέπειας των πληρωμών έως και 50% από τον πρώτο λογαριασμό.
  • Έκπτωση 30% στο φυσικό αέριο με το συνδυαστικό πρόγραμμα Volton Gas Home DUAL, για 2 ολόκληρα έτη.
Mε συμμετοχή στην κρατική επιδότηση
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

1

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Γράφοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας, μας δίνετε τη δυνατότητα να σας καλέσουμε και να σας ενημερώσουμε για όλα τα οικιακά προγράμματα ρεύματος Volton, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

2

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

Κατα τη διάρκεια της τηλεφωνικής σας επικοινωνίας με τον εξειδικευμένο εκπρόσωπο της εταιρείας μας, θα ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις συμφέρουσες προσφορές ιδιωτικής παροχής και στη συνέχεια μπορείτε να επιβεβαιώσετε τηλεφωνικώς την αίτησή σας για εκείνο το πρόγραμμα που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

3

ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Την επόμενη εργάσιμη μέρα της τηλεφωνικής σας αίτησης, θα παραλάβετε στο χώρο σας τη σύμβαση παροχής, με την εταιρεία μας να αναλαμβάνει όλα τα έξοδα αποστολής.

2109861300 ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ