ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ VOLTON ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

Είναι γεγονός πως τα νοικοκυριά αντιμετωπίζουν μια απότομη και αλόγιστη αύξηση των τιμών ενέργειας που καταναλώνουν σε καθημερινή βάση. Μια τέτοια αύξηση επηρεάζει άμεσα τη ζωή κάθε καταναλωτή, ο οποίος χρησιμοποιώντας ένα από τα βασικότερα αγαθά επιβίωσης – αυτού του ηλεκτρικού ρεύματος – βλέπει τα υψηλά αυτά κόστη να επηρεάζουν το συνολικό προϋπολογισμό του. Αυτά τα υψηλά κόστη στην πραγματικότητα μεταφέρονται στις “πλάτες” των καταναλωτών, επηρεάζοντας ουσιαστικά την ποιότητα ζωής τους. Σε αυτό το έντονο και συχνό φαινόμενο στον κλάδο της ενέργειας, ο πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας Volton, επίσημος συνεργάτης της εταιρείας Ftinotero Reuma, έρχεται να δώσει τη λύση προσφέροντας οικονομικό ρεύμα για ιδιώτες. Η εταιρεία με “Καθαρά και Έξυπνα” βήματα μπροστά, δημιουργεί ιδιωτικά προγράμματα κατανάλωσης που σέβονται τον προϋπολογισμό των πελατών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σήμερα αλλά και του αύριο.

Volton Home

Χρεώσεις Προμήθειας

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 22

Χρέωση ενέργειας (€/kWh)

0,6200€

Χρέωση ενέργειας με έκπτωση συνέπειας 5% (€/kWh)

0,5890 €

Μηνιαίο
Πάγιο

5€

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 22

Χρέωση νυχτερινής ενέργειας (€/kWh) (€/kWh)

0,6045€

Χρέωση νυχτερινής ενέργειας (€/kWh) με έκπτωση συνέπειας 5% (€/kWh)

0,5743€

Μηνιαίο
Πάγιο

5€

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 22

Κρατική Επιδότηση(€/kWh)

Από 0-500 0,436€
Από 501-1000 0,386€
1001 και άνω 0,336€

  • Σταθερή χρέωση στην τιμή της κιλοβατώρας.
  • Καμία χρέωση ενεργοποίησης του προγράμματος.
  • Μηδενική εγγύηση με την ενεργοποίηση της δυνατότητας πληρωμής των λογαριασμών ρεύματος με πάγια τραπεζική εντολή.
  • Έκπτωση 5% στους συνεπείς συνδρομητές.
  • Χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής.
  • Χωρίς δέσμευση συμβολαίου.
2109861300
Mε συμμετοχή στην κρατική επιδότηση
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΟΧΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

1

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα και εμείς θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας χωρίς κανένα περιττό κόστος επιβάρυνσης.

2

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

Στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκπρόσωπό μας, θα ενημερωθείτε πλήρως για όλα τα προγράμματα προσφορών μας, ώστε να επιλέξετε εκείνο το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες σας.

3

ΠΑΡΕΛΑΒΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Στο τελευταίο στάδιο της αίτησής σας, θα παραλάβετε την επόμενη εργάσιμη μέρα στο χώρο σας το νέο σας συμβόλαιο, όπου και αν βρίσκεστε και χωρίς καμία χρέωση.

Συχνές Ερωτήσεις

Τώρα μπορείτε να βρείτε άμεσα τις απαντήσεις που πιθανόν να αναζητάτε σχετικά με την αλλαγή παρόχου ρεύματος για ιδιώτες. Παρακάτω θέτουμε τα πιο συχνά και βασικά ερωτήματα των ιδιωτών που σκέφτονται να εμπιστευτούν την εταιρεία Volton για την οικιακή τους ενέργεια.

Πως μπορώ να αλλάξω προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος για ιδιώτες;

Η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή δεν είναι καθόλου περίπλοκη, αντιθέτως το μόνο που απαιτείται από εσάς είναι η συμπλήρωση και η υπογραφή της Σύμβασης Προμήθειας της εταιρείας Volton, προσκομίζοντας τα κατάλληλα δικαιολογητικά. Δεν απαιτείται καμία αλλαγή στο μετρητή της οικίας σας ή νέα εγκατάσταση στο ήδη υπάρχον δίκτυο.

Υπάρχει επιπλέον χρέωση για την αλλαγή προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος για ιδιώτες;

Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση που επιβαρύνει έναν νέο καταναλωτή ηλεκτρικού ρεύματος που επιλέγει την εταιρεία Volton για προμηθευτή του.

Ποιο είναι το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αλλαγής προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος για ιδιώτες;

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή θα χρειαστεί το χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας, αφού εφαρμόσετε το δικαίωμα υπαναχώρησής σας από τον παλιό σας προμηθευτή. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καθορίζεται από τις διαδικασίες που έχει θέσει ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής  (ΔΕΔΔΗΕ) για την Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση η Volton θα καταβάλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την άμεση διεκπεραίωση αυτού του αιτήματος.

Κατά τη διάρκεια της αλλαγής προμηθευτή υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς ρεύμα;

Κατά τη διαδικασία αλλαγής προμηθευτή ρεύματος δεν θα υπάρξει η παραμικρή διακοπή της σύνδεσης. Συνεπώς η οικία σας δεν θα μείνει ούτε λεπτό χωρίς παροχή ρεύματος, καθώς η αλλαγή προμηθευτή αποτελεί μια εμπορική αλλαγή που δεν επηρεάζει την ίδια την παροχή σας. Η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας διασφαλίζεται από τον Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Η εταιρεία Volton παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα;

Η εταιρεία της Volton παρέχει με ηλεκτρική ενέργεια όλες εκείνες τις περιοχές που είναι μέρος του ελληνικού διασυνδεδεμένου συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας. Το διασυνδεδεμένο σύστημα περιλαμβάνει τις περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, την Πελοπόννησο, την Εύβοια αλλά και τα ακόλουθα ελληνικά νησιά:

Αγκίστρι, Αίγινα, Αλόννησο, Αμμουλιανή, Άνδρο, Αντίπαξους, Αντίπαρο, Γυαλί, Δήλο, Ελαφόνησο, Ζάκυνθο, Ηρακλειά, Θάσο, Θύμαινα,  Ιθάκη, Ίο, Κάλαμο, Κάλυμνο, Καστό, Κέα (Τζια), Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κουφονήσι, Κύθηρα, Κω, Λειψούς, Λέρο, Λέσβο, Λευκάδα, Λήμνο, Μεγαλονήσι, Μεγανήσι, Μύκονο, Νάξο, Νίσυρο, Παξούς, Πάρο, Πόρο, Ρήνεια, Σαλαμίνα, Σαμοθράκη, Σάμο, Σίκινο, Σκιάθο, Σκόπελο, Σπέτσες, Σύρο, Σχοινούσα, Τέλενδο, Τήλο, Τήνο, Ύδρα, Φολέγανδρο, Φούρνους, Ψέριμο.

Φυσικά στο μέλλον αναμένεται να υπάρξει η δυνατότητα προμήθειας και στα υπόλοιπα νησιά που ανήκουν στο μη Διασυνδεδεμένο Δίκτυο Μεταφοράς.