ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ VOLTON ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

Είναι γεγονός πως τα νοικοκυριά αντιμετωπίζουν μια απότομη και αλόγιστη αύξηση των τιμών ενέργειας που καταναλώνουν σε καθημερινή βάση. Μια τέτοια αύξηση επηρεάζει άμεσα τη ζωή κάθε καταναλωτή, ο οποίος χρησιμοποιώντας ένα από τα βασικότερα αγαθά επιβίωσης – αυτού του ηλεκτρικού ρεύματος – βλέπει τα υψηλά αυτά κόστη να επηρεάζουν το συνολικό προϋπολογισμό του. Αυτά τα υψηλά κόστη στην πραγματικότητα μεταφέρονται στις “πλάτες” των καταναλωτών, επηρεάζοντας ουσιαστικά την ποιότητα ζωής τους. Σε αυτό το έντονο και συχνό φαινόμενο στον κλάδο της ενέργειας, ο πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας Volton, επίσημος συνεργάτης της εταιρείας Ftinotero Reuma, έρχεται να δώσει τη λύση προσφέροντας οικονομικό ρεύμα για ιδιώτες. Η εταιρεία με “Καθαρά και Έξυπνα” βήματα μπροστά, δημιουργεί ιδιωτικά προγράμματα κατανάλωσης που σέβονται τον προϋπολογισμό των πελατών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σήμερα αλλά και του αύριο.

Όπως μπορεί να γνωρίζετε, κάθε σπίτι έχει το δικό του μοναδικό ενεργειακό προφίλ. Κάθε ενεργειακό προφίλ έχει τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις που διαμορφώνουν την κατανάλωση ενέργειας στο χώρο του νοικοκυριού. Με επίγνωση αυτής της μοναδικότητας του ενεργειακού προφίλ κάθε νοικοκυριού, η εταιρεία Volton δημιούργησε ειδικά προσαρμοσμένα προγράμματα κατανάλωσης, με συμφέρουσες τιμολογήσεις και ποιότητα παροχής που προστατεύει τις ηλεκτρικές σας συσκευές που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Με την επιλογή ενός προγράμματος παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της Volton, δεν καταφέρνετε μόνο να εξοικονομείτε χρήματα καταναλώνοντας την ίδια ποσότητα ρεύματος, αλλά καταφέρνετε επίσης να αναβαθμίσετε με αυτόν τον τρόπο τη συνολική ποιότητα ζωής σας. 

Με τα προγράμματα παροχής ρεύματος για το σπίτι της Volton ένας ιδιώτης απολαμβάνει σταθερές χρεώσεις, χωρίς περαιτέρω κόστη και επιπρόσθετα έξοδα που επιβαρύνουν το συνολικό προϋπολογισμό του. Η εταιρεία προσφέρει ηλεκτρική ενέργεια που ικανοποιεί κάθε καταναλωτική ανάγκη και δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας σε κάθε νοικοκυριό. Εξασφαλίστε και εσείς σήμερα το πρόγραμμα που σας ταιριάζει και κάντε ένα σημαντικό βήμα για το αύριο. Εμπιστευόμενοι την εταιρεία Volton καταφέρνετε να αποκτήσετε σταθερότητα σε ένα συνεχές μεταβαλλόμενο περιβάλλον που δημιουργεί νέα δεδομένα. Επιλέξτε ρεύμα για ιδιώτες με την εγγύηση της Volton και απολαύστε τις απλές καθημερινές ανέσεις χωρίς άγχος.

Volton Unique Flat

Ο λογαριασμός του ρεύματος δεν θα πρέπει να αποτελεί ένα ακόμα αγχός για τα νοικοκυριά. Στην Volton έχουμε δημιουργήσει ένα καινούριο και συμφέρον πρόγραμμα που θα φέρει ηρεμία στην ζωή σας και τάξη στο πορτοφόλι σας, καθώς δεν θα υπάρχει πλέον λόγος να αγχώνεστε για το ποσό που θα σας ζητείται να πληρώσετε . Πώς θα γίνει αυτό; Το νέο προγράμμα Volton Unique Flat σας προσφέρει σταθερή χρέωση στον κάθε λογαριασμό σας για 2 ολόκληρα χρόνια, που διαρκεί το συμβόλαιο, ώστε να μην ανησυχείτε αν κάποιο μήνα κάψατε λίγο παραπάνω. Δεν υπάρχει καμία χρέωση ετήσιας συνδρομής, και μάλιστα δεν θα χρειαστεί να καταβάλετε ούτε και εγγύηση αν ενεργοποιήσετε την πάγια τραπεζική εντολή για την πληρωμή των λογαριασμών. Και επειδή στην Volton επιθυμούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες του κάθε νοικοκυριού υπάρχει και το αντίστοιχο Volton Unique Flat Νυχτερινό Πρόγραμμα, όπου η τιμή της κιλοβατώρας μειώνεται κατά τις νυχτερινές ώρες. Και συνάμα με όλα αυτά, όλοι οι πελάτες που εξοφλούν τους λογαριασμούς πριν την ημερομηνία λήξης τους λαμβάνουν μία έκπτωση συνέπειας 10%. Μην καθυστερείτε να ενεργοποιήσετε αυτό το μοναδικό πρόγραμμα για να απολαμβάνετε τα οφέλη του ρεύματος στο σπίτι άφοβα.

Χρεώσεις Προμήθειας

ΧΩΡΙΣ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Έκπτωση
συνέπειας

10%

Χρέωση ενέργειας με εμπρόσθεσμη εξόφληση (€/kWh)

0,266 €

Μηνιαίο
Πάγιο

14,9 €

ΧΩΡΙΣ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Έκπτωση
συνέπειας

10%

Χρέωση νυχτερινής ενέργειας με εμπρόσθεσμη εξόφληση (€/kWh)

0,235 €

Σταθερή
μηνιαία χρέωση

14,9 €

  • Σταθερή χρέωση στην τιμή της κιλοβατώρας.
  • Καμία χρέωση ενεργοποίησης του προγράμματος.
  • Μηδενική εγγύηση με την ενεργοποίηση της δυνατότητας πληρωμής των λογαριασμών ρεύματος με πάγια τραπεζική εντολή.
  • Έκπτωση 10% στους συνεπείς συνδρομητές.
  • Δυνατότητα επιλογής νυχτερινού προγράμματος.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Volton Unique Flexi

Στο διαρκές μεταβαλλόμενο ενεργειακό περιβάλλον, η εταιρεία Volton αφουγκράζεται τις επιθυμίες και τις ανάγκες των νοικοκυριών και εστιάζει στη δημιουργία καινοτόμων προγραμμάτων. Ένα καινοτόμο πρόγραμμα ενεργειακής παροχής είναι και το Volton Unique Flexi, το οποίο απευθύνεται σε οικιακές παροχές, σχεδιασμένο ειδικά για να παρέχει ενέργεια όλο το 24ωρο και καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, με σταθερά χαμηλές τιμές, πολύ μικρότερες από εκείνες της νυχτερινής χρέωσης. Με αυτό το πρόγραμμα η συνέπεια των καταναλωτών ανταμείβεται με εκπτώσεις της τάξεως του 30%, από τον πρώτο κιόλας λογαριασμό.

Ανταγωνιστικές Τιμές

Επίσης οι ανταγωνιστικές τιμές του φτάνουν συνολικά και το 43% της χαμηλότερης χρέωσης του ανταγωνιστικού σκέλους του λογαριασμού από το βασικό τιμοκατάλογο, με εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού. Φυσικά δεν απαιτείται κάποια ετήσια συνδρομή ή ενεργοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος, κάνοντάς ομαλή τη μετάβασή σας στο νέο πάροχο της Volton χωρίς περιττά έξοδα. Επίσης, με το πρόγραμμα Volton Unique Flexi είστε απαλλαγμένοι από την καταβολή του ποσό της εγγύησης, εάν επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ VOLTON ΓΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με το πρόγραμμα Volton Unique Flexi τα προνόμια δεν σταματούν για το νοικοκυριό σας:

  • 30% έκπτωση συνέπειας από τον 1ο κιόλας λογαριασμό σας.
  • Δωρεάν πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης “Volton Health Care” συνολικής αξίας 100€, διάρκειας 12 μηνών.
  • 30% έκπτωση συνέπειας στην κατανάλωση φυσικού αερίου, με το συνδυαστικό πρόγραμμα Volton Gas Home DUAL, διάρκειας 2 ετών.

Χρεώσεις Προμήθειας

Έκπτωση
συνέπειας

30%

Πάγιο
(€/μήνα)

4,00

Χρέωση ενέργειας με εμπρόθεσμη εξόφληση (€/kWh)

0,06273

Χρέωση ενέργειας
(€/kWh)

0,08962

Έκπτωση
συνέπειας

30%

Πάγιο
(€/μήνα)

4,00

Χρέωση ενέργειας με εμπρόθεσμη εξόφληση (€/kWh)

0,06273

Χρέωση ενέργειας
(€/kWh)

0,08962

Χρέωση Νυχτερινής ενέργειας
με εμπρόθεσμη εξόφληση (€/kWh)

0,05386

Χρέωση Νυχτερινής ενέργειας (€/kWh)

0,07694

Mε συμμετοχή στην κρατική επιδότηση
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Volton Unique Flexi Plus

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των νοικοκυριών, η εταιρεία Volton δημιούργησε το νέο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας Volton Unique Flexi Plus, το οποίο ήρθε να αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα στην ενέργεια. Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα το οποίο προσφέρει τη χαμηλότερη δυνατή τιμή κιλοβατώρας που μπορείτε να βρείτε στην αγορά! Ένα καινοτόμο πρόγραμμα το οποίο όχι μόνο εξοικονομεί τεράστια ποσά στους καταναλωτές του, αλλά τους επιβραβεύει με έκπτωση συνέπειας της τάξεως του 50% από την εξόφληση του πρώτου κιόλας λογαριασμού. Απολαύστε φθηνότερο ρεύμα για ιδιώτες με μηδενική χρέωση ενέργειας για 2 ολόκληρους μήνες, με την καλύτερη προσφορά που μπορείτε να βρείτε εκεί έξω!

Εκείνοι που θα επιλέξουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα απολαύσουν τα απίστευτα οφέλη του προγράμματος, χωρίς την επιβάρυνση οποιαδήποτε ετήσιας συνδρομής ή ενεργοποίησης αυτού του προγράμματος. Οι συνεπείς πελάτες της εταιρείας και εκείνοι που έχουν επιλέξει την πάγια τραπεζική εντολή ως τρόπο πληρωμής, θα απολαύσουν τα κέρδη της μηδενικής εγγύησης, καθώς η εταιρεία με το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναγνωρίζει την αξία της εμπιστοσύνης και της φερεγγυότητας των πελατών της. Αλλάξτε σήμερα πάροχο ενέργειας και επιλέξτε οικονομικό ρεύμα για ιδιώτες με το ιδιωτικό πρόγραμμα Volton Unique Flexi Plus για να εξασφαλίσετε τη χαμηλότερη τιμή ρεύματος που τόσο καιρό αναζητούσατε. Γιατί όσο κι αν ψάξετε δεν θα βρείτε καλύτερη προσφορά!

Το Volton Unique Flexi Plus σημαίνει ρεύμα για ιδιώτες με οικονομία, ευκολία και ελευθερία, συνδυασμένα σε ένα ολοκληρωμένο ενεργειακό πρόγραμμα:

  • Απολαύστε έκπτωση συνέπειας της τάξεως του 50% από την εξόφληση του πρώτου λογαριασμού σας.
  • Όπως επίσης και έκπτωση συνέπειας στο φυσικό αέριο, μέσω του συνδυαστικού προγράμματος Volton Gas Home DUAL, διάρκειας δύο ετών.

Χρεώσεις Προμήθειας

Έκπτωση
συνέπειας

50%

Πάγιο
(€/μήνα)

3,60

Χρέωση ενέργειας με εμπρόθεσμη εξόφληση (€/kWh)

0,05500

Χρέωση ενέργειας
(€/kWh)

0,11000

Έκπτωση
συνέπειας

50%

Πάγιο
(€/μήνα)

3,60

Χρέωση ενέργειας με εμπρόσθεσμη εξόφληση (€/kWh)

0,05500

Χρέωση ενέργειας
(€/kWh)

0,11000

Χρέωση Νυχτερινής ενέργειας
με εμπρόθεσμη εξόφληση (€/kWh)

0,03939

Χρέωση Νυχτερινής ενέργειας (€/kWh)

0,07878

Mε συμμετοχή στην κρατική επιδότηση
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΟΧΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

1

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα και εμείς θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας χωρίς κανένα περιττό κόστος επιβάρυνσης.

2

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

Στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκπρόσωπό μας, θα ενημερωθείτε πλήρως για όλα τα προγράμματα προσφορών μας, ώστε να επιλέξετε εκείνο το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες σας.

3

ΠΑΡΕΛΑΒΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Στο τελευταίο στάδιο της αίτησής σας, θα παραλάβετε την επόμενη εργάσιμη μέρα στο χώρο σας το νέο σας συμβόλαιο, όπου και αν βρίσκεστε και χωρίς καμία χρέωση.

Συχνές Ερωτήσεις

Τώρα μπορείτε να βρείτε άμεσα τις απαντήσεις που πιθανόν να αναζητάτε σχετικά με την αλλαγή παρόχου ρεύματος για ιδιώτες. Παρακάτω θέτουμε τα πιο συχνά και βασικά ερωτήματα των ιδιωτών που σκέφτονται να εμπιστευτούν την εταιρεία Volton για την οικιακή τους ενέργεια.

Πως μπορώ να αλλάξω προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος για ιδιώτες;

Η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή δεν είναι καθόλου περίπλοκη, αντιθέτως το μόνο που απαιτείται από εσάς είναι η συμπλήρωση και η υπογραφή της Σύμβασης Προμήθειας της εταιρείας Volton, προσκομίζοντας τα κατάλληλα δικαιολογητικά. Δεν απαιτείται καμία αλλαγή στο μετρητή της οικίας σας ή νέα εγκατάσταση στο ήδη υπάρχον δίκτυο.

Υπάρχει επιπλέον χρέωση για την αλλαγή προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος για ιδιώτες;

Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση που επιβαρύνει έναν νέο καταναλωτή ηλεκτρικού ρεύματος που επιλέγει την εταιρεία Volton για προμηθευτή του.

Ποιο είναι το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αλλαγής προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος για ιδιώτες;

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή θα χρειαστεί το χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας, αφού εφαρμόσετε το δικαίωμα υπαναχώρησής σας από τον παλιό σας προμηθευτή. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καθορίζεται από τις διαδικασίες που έχει θέσει ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής  (ΔΕΔΔΗΕ) για την Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση η Volton θα καταβάλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την άμεση διεκπεραίωση αυτού του αιτήματος.

Κατά τη διάρκεια της αλλαγής προμηθευτή υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς ρεύμα;

Κατά τη διαδικασία αλλαγής προμηθευτή ρεύματος δεν θα υπάρξει η παραμικρή διακοπή της σύνδεσης. Συνεπώς η οικία σας δεν θα μείνει ούτε λεπτό χωρίς παροχή ρεύματος, καθώς η αλλαγή προμηθευτή αποτελεί μια εμπορική αλλαγή που δεν επηρεάζει την ίδια την παροχή σας. Η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας διασφαλίζεται από τον Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Η εταιρεία Volton παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα;

Η εταιρεία της Volton παρέχει με ηλεκτρική ενέργεια όλες εκείνες τις περιοχές που είναι μέρος του ελληνικού διασυνδεδεμένου συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας. Το διασυνδεδεμένο σύστημα περιλαμβάνει τις περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, την Πελοπόννησο, την Εύβοια αλλά και τα ακόλουθα ελληνικά νησιά:

Αγκίστρι, Αίγινα, Αλόννησο, Αμμουλιανή, Άνδρο, Αντίπαξους, Αντίπαρο, Γυαλί, Δήλο, Ελαφόνησο, Ζάκυνθο, Ηρακλειά, Θάσο, Θύμαινα,  Ιθάκη, Ίο, Κάλαμο, Κάλυμνο, Καστό, Κέα (Τζια), Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κουφονήσι, Κύθηρα, Κω, Λειψούς, Λέρο, Λέσβο, Λευκάδα, Λήμνο, Μεγαλονήσι, Μεγανήσι, Μύκονο, Νάξο, Νίσυρο, Παξούς, Πάρο, Πόρο, Ρήνεια, Σαλαμίνα, Σαμοθράκη, Σάμο, Σίκινο, Σκιάθο, Σκόπελο, Σπέτσες, Σύρο, Σχοινούσα, Τέλενδο, Τήλο, Τήνο, Ύδρα, Φολέγανδρο, Φούρνους, Ψέριμο.

Φυσικά στο μέλλον αναμένεται να υπάρξει η δυνατότητα προμήθειας και στα υπόλοιπα νησιά που ανήκουν στο μη Διασυνδεδεμένο Δίκτυο Μεταφοράς.