Χρεώσεις Προμήθειας

Φεβρουάριος 2024

Πάγια Χρέωση Προμήθειας
(€/μήνα)
Χρέωση
Ισχύος
(€/kW/μήνα)
Σταθερή Χρέωση Προμήθειας
(€/kWh)
0 0 0,159

* Τα προγράμματα εναρμονίζονται με τις διατάξεις του Ν.4951/2022.
** Οι τιμές Φεβρουαρίου ισχύουν για την περίοδο 01/2/2024 – 29/2/2024.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΔΩ

Ένα περιβάλλον οικονομικής ασφάλειας δημιουργείται για εσένα και την επιχείρησή σου με το Protergia Επαγγελματικό 2 Value Safe.

 • Όλο το 24ωρο απολαμβάνεις χαμηλή τιμή 0,159€/kWh.

 • Για ένα έτος επωφελείσαι σταθερής τιμής.

Ανακάλυψε τον κόσμο των πλεονεκτημάτων που προσφέρει το Protergia Επαγγελματικό 2 Value Safe:

Τύπος τιμολογίου: Μπλε

 • Δεν προαπαιτείται συνέπεια.

 • Απουσία επιπρόσθετης συνδρομής.

 • Με τη δωρεάν χρήση της υπηρεσίας myProtergia ελέγχεις καλύτερα την κατανάλωση της ενέργειας.

 • ΔΩΡΕΑΝ πάγια για χρονική περίοδο 1 έτους.

 • Χωρίς απαιτούμενη εγγύηση, με πάγια εντολή.

 • Άριστη εξυπηρέτηση

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΟΧΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

1

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα και εμείς θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας χωρίς κανένα περιττό κόστος επιβάρυνσης.

2

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

Στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκπρόσωπό μας, θα ενημερωθείτε πλήρως για όλα τα προγράμματα προσφορών μας, ώστε να επιλέξετε εκείνο το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες σας.

3

ΠΑΡΕΛΑΒΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Στο τελευταίο στάδιο της αίτησής σας, θα παραλάβετε την ίδια ημέρα μέσω e-mail, το νέο συμβόλαιο σε ηλεκτρονική μορφή.

Συχνές Ερωτήσεις

Η αλλαγή παρόχου και η προμήθεια ενέργειας αποτελούν σημαντικά ζητήματα για κάθε επιχείρηση οποιουδήποτε μεγέθους, σε όλους τους κλάδους. Η Protergia παρέχει συνοπτικές και κατανοητές απαντήσεις σε απορίες σχετικά με την ενέργεια που δέχεται συχνά από ιδιοκτήτες ελληνικών εταιρειών που επιζητούν τα καλύτερα εφόδια για την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία της επιχείρησής τους. 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των επαγγελματικών προγραμμάτων MVP Reward 1, 2 και 3;

Τα επαγγελματικά προγράμματα ρεύματος MVP Reward της Protergia επιβραβεύουν τους συνεπείς πελάτες με μηνιαίες εκπτώσεις στους λογαριασμούς τους. Η διαφορά τους έγκειται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Πιο συγκεκριμένα:

 • Το Επαγγελματικό 1 – MVP Reward απευθύνεται σε επιχειρήσεις με ισχύ μέχρι 25 kVA. 
 • Το Επαγγελματικό 2 – MVP Reward είναι ιδανικό για επιχειρήσεις με ισχύ παροχής από 25 kVA μέχρι και 250 kVA.
 • Το Επαγγελματικό 3 – MVP Reward συνιστάται στις εταιρείες με χαμηλή τάση και με διαφορετικές ενεργειακές ανάγκες την ημέρα και τη νύχτα. 
Πώς μπορώ να αλλάξω προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος στην επιχείρησή μου;

Για να αλλάξετε πάροχο ενέργειας και να έρθετε στην Protergia το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταθέσετε τη συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη Σύμβαση Προμήθειας μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ενεργοποίηση του επαγγελματικού προγράμματος ρεύματος που σας ενδιαφέρει. 

Υπάρχει επιπλέον χρέωση για την αλλαγή προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος για επιχειρήσεις;

Οι επιχειρηματίες δεν επιβαρύνονται με κανένα έξοδο από τον πάροχο ενέργειας Protergia για την ένταξή τους στο πελατολόγιό του. 

Κατά τη διάρκεια της αλλαγής προμηθευτή, υπάρχει περίπτωση να μείνει η επιχείρησή μου χωρίς ρεύμα;

Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Η μετάβαση από τον προηγούμενο πάροχο ενέργειας στην Protergia αποτελεί μια γραφειοκρατική, εμπορική διαδικασία, η οποία δεν επηρεάζει την τροφοδότηση της επιχείρησής σας με ρεύμα εργασία που πραγματοποιείται από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ)

Η εταιρεία Protergia παρέχει τις υπηρεσίες της σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα;

Η εταιρεία Protergia εφοδιάζει με ποιοτικό ηλεκτρικό ρεύμα όλες τις επιχειρήσεις που βρίσκονται σε περιοχές που εντάσσονται στο ελληνικό διασυνδεδεμένο σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας. Σε αυτό συγκαταλλέγονται όλη η ηπειρωτική Ελλάδα και τα εξής νησιά: Εύβοια, Αγκίστρι, Αίγινα, Αλόννησος, Αμμουλιανή, Άνδρος, Αντίπαξοι, Αντίπαρος, Γυαλί, Δήλος, Ελαφόνησος, Ζάκυνθος, Ηρακλειά, Θάσος, Θύμαινα, Ιθάκη, Ίος, Κάλαμος, Κάλυμνος, Καστός, Κέα (Τζια), Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κουφονήσι, Κύθηρα, Κως, Λειψοί, Λέρος, Λέσβος, Λευκάδα, Λήμνος, Μεγαλονήσι, Μεγανήσι, Μύκονος, Νάξος, Νίσυρος, Παξοί, Πάρος, Πόρος, Ρήνεια, Σαλαμίνα, Σαμοθράκη, Σάμος, Σίκινος, Σκιάθος, Σκόπελος, Σπέτσες, Σύρος, Σχοινούσα, Τέλενδος, Τήλος, Τήνος, Ύδρα, Φολέγανδρος, Φούρνοι και Ψέριμος. Υπάρχουν σχέδια για τη μελλοντική παροχή ενέργειας από την Protergia σε περισσότερα ελληνικά νησιά.