ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ VOLTON ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

Πληρώνετε μηνιαίως ένα σημαντικό ποσό στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος της επιχείρησής σας. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ με ποιον τρόπο θα μπορούσατε να μειώσετε δραστικά αυτά τα υψηλά ποσά που δαπανώνται σε διαρκή βάση από την επιχείρησή σας, κατά την παραγωγική διαδικασία; Ανάμεσα σε όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της επιχείρησής σας και τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν, καλείστε να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα σύμβαση ενέργειας για την επιχείρησή σας. Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, η εξασφάλιση της πιο οικονομικά μακροπρόθεσμης παροχής πρέπει να αποτελεί για εσάς προτεραιότητα. Γνωρίζοντας τα πιο συμφέροντα προγράμματα που κυκλοφορούν στην αγορά, μπορείτε να γλυτώσετε την επιχείρησή σας από περιττά έξοδα κατά τη λειτουργία της. Η εταιρεία ηλεκτροδότησης Volton, που είναι επίσημος συνεργάτης της εταιρείας παροχών ηλεκτρικού ρεύματος Ftinotero Reuma, είναι εδώ για να σας προσφέρει το φθηνότερο ρεύμα για επιχειρήσεις, να μειώσει τα συνολικά σας έξοδα και να αλλάξει τα δεδομένα στις χρεώσεις ηλεκτρικής ενέργειας.

Εμπιστευόμενοι ένα από τα προγράμματα της Volton για την επιχείρησή σας, εξοικονομείτε περισσότερα χρήματα και συμβάλλετε στην πιο ταχεία ανάπτυξή της. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης ή το industry στο οποίο βρίσκεται, η εταιρεία Volton βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε τη χαμηλότερη και πιο προσιτή τιμή παροχής. Η Volton είναι κάτι παραπάνω από ένας εναλλακτικός πάροχος ενέργειας: είναι η νέα σας ιδανική επιλογή για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας και την υλοποίηση των στόχων σας. Για πολλές επιχειρήσεις, η εξεύρεση νέων τρόπων εξοικονόμησης χρημάτων και μείωσης των γενικών εξόδων τους είναι ζωτικής σημασίας. Ωστόσο, πάρα πολλοί είναι εκείνοι που παραβλέπουν τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρημάτων για την παροχή της ηλεκτρικής ενέργειας. Ξεκινήστε δίνοντας μεγαλύτερη βάση στην εξοικονόμηση χρημάτων για τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, επιλέγοντας ρεύμα για επιχειρήσεις με την εγγύηση της Volton.

Η εταιρεία Volton, με τα ειδικά σχεδιασμένα επιχειρησιακά προγράμματά της, βοηθά κάθε είδους επιχείρηση ανεξαρτήτου μεγέθους, να εξοικονομήσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος προσφέροντας ρεύμα για επιχειρήσεις με τις χαμηλότερες χρεώσεις. Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε προμηθευτή, αλλά μέχρι τώρα δεν ήσασταν σίγουροι για το ποιος προμηθευτής ενέργειας είναι ο πιο ωφέλιμος για την επιχείρησή σας, πλέον η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Ενταχθείτε σε ένα από τα προγράμματα της εταιρείας και απολαύστε οικονομικό και σύγχρονο ηλεκτρικό ρεύμα που εξυπηρετεί τις ανάγκες του σήμερα, ενώ ταυτόχρονα κοιτάζει την εξέλιξη του αύριο.

Volton Business

Το βάρος όλων των υποχρεώσεων για την διοίκηση και την ομαλή εκτέλεση όλων των διαδικασιών μιας επιχείρησης μπορεί να γίνει ασήκωτο. Η Volton δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα αποκλειστικά για επιχειρήσεις, ώστε να κάνει την καθημερινότητα λίγο πιο εύκολη. Με το Volton Business για επιχειρήσεις μπορείτε να είστε ήσυχοι για τον λογαριασμό ρεύματος που θα φτάνει στο κατώφλι σας κάθε μήνα για ένα χρόνο, καθώς θα έχετε σταθερή χρέωση ολόκληρο το 24ωρο. Ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σας θα βρείτε το ειδικό πρόγραμμα Volton Business που σας ταιριάζει. Όλα όμως είναι σχεδιασμένα ώστε οι συνδρομητές τους να μπορούν να κάνουν την δουλειά τους χωρίς περιττά άγχη και για αυτό δεν υπάρχει ρήτρα αναπροσαρμογής ή κάποια κρυφή χρέωση. Παράλληλα, δεν χρειάζεται να έχετε κεφάλαιο για να γίνεται συνδρομητής σε ένα πρόγραμμα Volton Business, αφού δεν υπάρχει ούτε συνδρομή ενεργοποίησης ούτε εγγύηση για όσους πληρώνουν με πάγια τραπεζική εντολή. Και μάλιστα, αν ολοκληρώνετε έγκαιρα τις πληρωμές σας, θα έχετε και έκπτωση συνέπειας. Σταματήστε λοιπόν να αγχώνεστε για τους λογαριασμούς του ρεύματος και χαρείτε και πάλι την εργασία σας.

Χρεώσεις Προμήθειας

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 22

Χρέωση ενέργειας
(€/kWh)

0,6300€/ 0,2005€

Χωρίς έκπτωση συνέπειας

0,5985€ /0,3685€

Κρατική Επιδότηση μέσω ταμείου Ενεργειακής μετάβασης

0-2000 και έως 35KVA 0,3980 €

2001+ ή πάνω από 35KVA
0,2300

Πάγιο
(€/μήνα)

5€

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 22

Χρέωση ενέργειας (€/kWh)

0,5920€ /0,2252€

Χωρίς έκπτωση συνέπειας

0,6232€ /0,3932€

Κρατική Επιδότηση μέσω ταμείου Ενεργειακής μετάβασης

0-2000 και έως 35KVA
0,3980€

2001+ή πάνω από 35KVA
0,2300€

Πάγιο
(€/μήνα)

5 €

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 22

Χρέωση ενέργειας (€/kWh)

0,5920€

Χωρίς έκπτωση συνέπειας

0,6232€

Χρέωση Νυχτερινής ενέργειας

0,5772€

Χωρίς έκπτωση συνέπειας

0,6076€

Κρατική Επιδότηση μέσω ταμείου Ενεργειακής μετάβασης

0-2000 και έως 35KVA 0,3980€
2001+ ή πάνω από 35KVA
0,2300€

Πάγιο
(€/μήνα)

5€

  • Η τιμή χρέωσης της κιλοβατώρας είναι σταθερή.
  • Καμία χρέωση για την ενεργοποίηση του προγράμματος.
  • Χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής ή κρυφές χρεώσεις.
  • Χωρίς δέσμευση συμβολαίου
  • Έκπτωση συνέπειας για τους πελάτες που πληρώνουν τον λογαριασμό πριν την ημερομηνία λήξης του.
  • Μηδενική εγγύηση για όσους πληρώνουν τον λογαριασμό ρεύματος με πάγια τραπεζική εντολή.
  • Με συμμέτοχη στην κρατική επιδότηση.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Mε συμμετοχή στην κρατική επιδότηση

ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

1

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Βάζοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας, μας δίνετε τη δυνατότητα να σας καλέσουμε και να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για όλα τα επαγγελματικά προγράμματα ρεύματος της εταιρείας μας, χωρίς κανένα κόστος για εσάς.

2

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας σας με έναν εξειδικευμένο εκπρόσωπο της εταιρείας μας, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή του κατάλληλου προγράμματος παροχής, εσείς έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε την αίτησή σας, ξεπερνώντας τα τυχόν γραφειοκρατικά προβλήματα του παρελθόντος.

3

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

Κατόπιν ολοκλήρωσης της αίτησης παροχής σας, θα παραλάβετε τη νέα σύμβαση στο χώρο σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν πλήρως την εταιρεία μας.