ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ VOLTON ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

Πληρώνετε μηνιαίως ένα σημαντικό ποσό στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος της επιχείρησής σας. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ με ποιον τρόπο θα μπορούσατε να μειώσετε δραστικά αυτά τα υψηλά ποσά που δαπανώνται σε διαρκή βάση από την επιχείρησή σας, κατά την παραγωγική διαδικασία; Ανάμεσα σε όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της επιχείρησής σας και τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν, καλείστε να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα σύμβαση ενέργειας για την επιχείρησή σας. Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, η εξασφάλιση της πιο οικονομικά μακροπρόθεσμης παροχής πρέπει να αποτελεί για εσάς προτεραιότητα. Γνωρίζοντας τα πιο συμφέροντα προγράμματα που κυκλοφορούν στην αγορά, μπορείτε να γλυτώσετε την επιχείρησή σας από περιττά έξοδα κατά τη λειτουργία της. Η εταιρεία ηλεκτροδότησης Volton, που είναι επίσημος συνεργάτης της εταιρείας παροχών ηλεκτρικού ρεύματος Ftinotero Reuma, είναι εδώ για να σας προσφέρει το φθηνότερο ρεύμα για επιχειρήσεις, να μειώσει τα συνολικά σας έξοδα και να αλλάξει τα δεδομένα στις χρεώσεις ηλεκτρικής ενέργειας.

Εμπιστευόμενοι ένα από τα προγράμματα της Volton για την επιχείρησή σας, εξοικονομείτε περισσότερα χρήματα και συμβάλλετε στην πιο ταχεία ανάπτυξή της. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης ή το industry στο οποίο βρίσκεται, η εταιρεία Volton βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε τη χαμηλότερη και πιο προσιτή τιμή παροχής. Η Volton είναι κάτι παραπάνω από ένας εναλλακτικός πάροχος ενέργειας: είναι η νέα σας ιδανική επιλογή για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας και την υλοποίηση των στόχων σας. Για πολλές επιχειρήσεις, η εξεύρεση νέων τρόπων εξοικονόμησης χρημάτων και μείωσης των γενικών εξόδων τους είναι ζωτικής σημασίας. Ωστόσο, πάρα πολλοί είναι εκείνοι που παραβλέπουν τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρημάτων για την παροχή της ηλεκτρικής ενέργειας. Ξεκινήστε δίνοντας μεγαλύτερη βάση στην εξοικονόμηση χρημάτων για τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, επιλέγοντας ρεύμα για επιχειρήσεις με την εγγύηση της Volton.

Η εταιρεία Volton, με τα ειδικά σχεδιασμένα επιχειρησιακά προγράμματά της, βοηθά κάθε είδους επιχείρηση ανεξαρτήτου μεγέθους, να εξοικονομήσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος προσφέροντας ρεύμα για επιχειρήσεις με τις χαμηλότερες χρεώσεις. Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε προμηθευτή, αλλά μέχρι τώρα δεν ήσασταν σίγουροι για το ποιος προμηθευτής ενέργειας είναι ο πιο ωφέλιμος για την επιχείρησή σας, πλέον η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Ενταχθείτε σε ένα από τα προγράμματα της εταιρείας και απολαύστε οικονομικό και σύγχρονο ηλεκτρικό ρεύμα που εξυπηρετεί τις ανάγκες του σήμερα, ενώ ταυτόχρονα κοιτάζει την εξέλιξη του αύριο.

Volton Flat

Το βάρος όλων των υποχρεώσεων για την διοίκηση και την ομαλή εκτέλεση όλων των διαδικασιών μιας επιχείρησης μπορεί να γίνει ασήκωτο. Η Volton δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα αποκλειστικά για επιχειρήσεις, ώστε να κάνει την καθημερινότητα λίγο πιο εύκολη. Με το Volton Flat για επιχειρήσεις μπορείτε να είστε ήσυχοι για τον λογαριασμό ρεύματος που θα φτάνει στο κατώφλι σας κάθε μήνα για ένα χρόνο, καθώς θα έχετε σταθερή χρέωση ολόκληρο το 24ωρο. Ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σας θα βρείτε το ειδικό πρόγραμμα Volton Flat που σας ταιριάζει. Όλα όμως είναι σχεδιασμένα ώστε οι συνδρομητές τους να μπορούν να κάνουν την δουλειά τους χωρίς περιττά άγχη και για αυτό δεν υπάρχει ρήτρα αναπροσαρμογής ή κάποια κρυφή χρέωση. Παράλληλα, δεν χρειάζεται να έχετε κεφάλαιο για να γίνεται συνδρομητής σε ένα πρόγραμμα Volton Flat, αφού δεν υπάρχει ούτε συνδρομή ενεργοποίησης ούτε εγγύηση για όσους πληρώνουν με πάγια τραπεζική εντολή. Και μάλιστα, αν ολοκληρώνετε έγκαιρα τις πληρωμές σας, θα έχετε και έκπτωση συνέπειας. Σταματήστε λοιπόν να αγχώνεστε για τους λογαριασμούς του ρεύματος και χαρείτε και πάλι την εργασία σας.

Χρεώσεις Προμήθειας

ΧΩΡΙΣ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Χρέωση ενέργειας με εμπρόθεσμη
εξόφληση (€/kWh)

0,279 €

Έκπτωση συνέπειας

10%

Πάγιο
(€/μήνα)

29,90 €

ΧΩΡΙΣ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Χρέωση ενέργειας με εμπρόθεσμη εξόφληση (€/kWh)

0,266 €

Έκπτωση
συνέπειας

10%

Πάγιο
(€/μήνα)

49,9 €

ΧΩΡΙΣ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Χρέωση ενέργειας με εμπρόθεσμη εξόφληση (€/kWh)

0,28 €

Χρέωση Νυχτερινής ενέργειας με εμπρόθεσμη εξόφληση

0,25223 €

Έκπτωση
συνέπειας

5%

Πάγιο
(€/μήνα)

49,9 €

 • Η τιμή χρέωσης της κιλοβατώρας είναι σταθερή.
 • Καμία χρέωση για την ενεργοποίηση του προγράμματος.
 • Χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής ή κρυφές χρεώσεις.
 • Έκπτωση συνέπειας για τους πελάτες που πληρώνουν τον λογαριασμό πριν την ημερομηνία λήξης του.
 • Μηδενική εγγύηση για όσους πληρώνουν τον λογαριασμό ρεύματος με πάγια τραπεζική εντολή.
 • Δυνατότητα ενεργοποίησης προγράμματος με μειωμένη τιμή χρέωσης της κιλοβατώρας κατά τις νυχτερινές ώρες.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε για να κάνετε το επόμενο βήμα για αλλαγή παρόχου ενέργειας για τη δική σας επιχείρηση. Απαντήσεις σε συνηθισμένα ερωτήματα που διασφαλίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών της εταιρείας Volton.

Πως μπορώ να αλλάξω προμηθευτή ρεύματος για την επιχείρησή μου;

Η διαδικασία της μεταβίβασής σας στον προμηθευτή της Volton είναι απλή, καθώς το μόνο που απαιτείται είναι η υπογραφή της Σύμβασης Προμήθειας με την εταιρεία και η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών για τη χρήση ενός επαγγελματικού προγράμματος ενέργειας.

Υπάρχει επιπλέον χρέωση για αλλαγή προμηθευτή για την επιχείρησή μου;

Όχι, δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση κατά τη μετάβασή σας στον προμηθευτή της Volton.

Ποιο είναι το διάστημα που απαιτείται για την ολοκλήρωση της αλλαγής προμηθευτή;

Το διάστημα που απαιτείται για την ολοκλήρωση αλλαγής προμηθευτή για την επιχείρησή σας, είναι περίπου μια εβδομάδα από την εκπνοή του δικαιώματος υπαναχώρησής σας. Φυσικά αυτό το χρονικό διάστημα εξαρτάται από τις διαδικασίες που έχουν καθοριστεί από το Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ), με την εταιρεία Volton να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την άμεση διεκπεραίωση του αιτήματός σας.

Σε περίπτωση βλάβης ή διακοπής ρεύματος που μπορώ να απευθυνθώ;

Σε κάθε περίπτωση βλάβης μπορείτε να απευθυνθείτε στο κέντρο βλαβών του ΔΕΔΔΗΕ που αναγράφεται πάνω στο λογαριασμό που παραλαμβάνετε. Ο ΔΕΔΔΗΕ σε περίπτωση αλλαγής προμηθευτή παραμένει υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία και τη συντήρηση του δικτύου ενέργειας.

Σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ εάν έχω άλλες ερωτήσεις;

Μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εξυπηρέτηση Πελατών της Volton καθημερινά στο 11300 και στο 210418770 από τις 09:00 π.μ. έως τις 05:00 μ.μ., μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος της εταιρείας θα βρίσκετε εκεί να σας ακούσει!

Volton Unique Flexi Plus 21

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στη σύγχρονη αγορά ενέργειας, απαιτούν από τις εταιρείες παροχής νέα προγράμματα που δίνουν λύσεις και εστιάζουν στην απόλυτη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων. Η εταιρεία Volton αφουγκράζεται τα προβλήματα των επιχειρήσεων και των αναγκών τους και εστιάζει με απόλυτη προσοχή στην παροχή λύσεων μέσω των προγραμμάτων της. Ένα από τα προγράμματα αυτά, είναι το Volton Unique Flexi Plus 21, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματικές παροχές, δίνοντας στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να αυξήσουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, ειδικά εάν αποτελούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως εταιρικά γραφεία, ιατρεία, mini markets, κομμωτήρια κ.α. που δεν καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη λειτουργία τους. Εάν είστε ιδιοκτήτης μίας τέτοιας επιχείρησης επιλέξτε ρεύμα για επιχειρήσεις από την Volton και μειώστε τα έξοδα σας.

Ανταγωνιστικές Τιμές

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η εταιρεία καινοτόμησε προσφέροντας ρεύμα για επιχειρήσεις με ένα ολοκληρωμένο καταναλωτικό πακέτο, στο οποίο οι χρεώσεις προμήθειας είναι αντίστοιχες με εκείνες των οικιακών τιμολογίων, όπως επίσης και οι εκπτώσεις συνέπειας οι οποίες ισχύουν από τον πρώτο κιόλας λογαριασμό. Ανακαλύψτε και εσείς το πρόγραμμα με το πραγματικό όφελος για την επιχείρησή σας, ώστε να απαλλαχτείτε μια για πάντα από τα υπέρογκα ποσά της κατανάλωσης ενέργειας.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ VOLTON ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με το πρόγραμμα Volton Unique Flexi Plus 21 τα προνόμια δεν σταματούν για την επιχείρησή σας:

 • Έκπτωση συνέπειας από τον πρώτο λογαριασμό, που φτάνει το 50% της τιμολόγησης.
 • Χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας με τη χρήση εμπρόθεσμης εξόφλησης.
 • Απολαύστε μηδενική εγγύηση, με την ενεργοποίηση της πάγιας τραπεζικής εντολής και με τη συνέπεια των πληρωμών σας.
 • Συνολική διάρκεια συμβολαίου: 24 μήνες.

Χρεώσεις Προμήθειας

Έκπτωση
συνέπειας

50%

Πάγιο
(€/μήνα)

5,90

Χρέωση ενέργειας
με έκπτωση συνέπειας (€/kWh)

0,05840

Χρέωση ενέργειας
(€/kWh)

0,11680

Mε συμμετοχή στην κρατική επιδότηση
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Volton Unique Flexi 22

Ο όμιλος Volton θέλει να προσφέρει ένα εύρος επιλογών στις εγχώριες επιχειρήσεις, γι’ αυτό και δημιούργησε μια “οικογένεια” επαγγελματικών προγραμμάτων. Σκοπός της δημιουργίας αυτών των προγραμμάτων είναι η ανταπόκριση της ίδιας της εταιρείας στις ανάγκες και απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρείν, δείχνοντας το δρόμο για μια πιο ευέλικτη και ελεύθερη νοοτροπία όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας στον επιχειρηματικό κλάδο. Το πρόγραμμα Volton Unique Flexi 22 ήρθε να αναβαθμίσει τη συνολική καταναλωτική εμπειρία, ενώ παράλληλα προσφέρει κίνητρα εξοικονόμησης χρημάτων – μια ενέργεια πολύ σημαντική για τη διατήρηση της βιωσιμότητας της επιχείρησης και την ανάπτυξή της. Καθώς η σημερινή εποχή επιβάλλει την επιλογή των πιο οικονομικών και αποτελεσματικών λύσεων για την επιχείρησή μας, η επιλογή του προγράμματος Volton Unique Flexi 22 φαντάζει ως μια πραγματικά συμφέρουσα επιλογή.

Το πρόγραμμα Volton Unique Flexi 22 απευθύνεται σε εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις με συνολική συμφωνημένη ισχύ παροχής που ξεκινά από 25 kVA και φτάνει μέχρι τις 250 kVA. Επίσης, με το πρόγραμμα αυτό επιβραβεύεται η συνέπεια των πληρωμών με έκπτωση της τάξεως του 25% από την έκδοση του πρώτου λογαριασμού και εσείς είστε απαλλαγμένοι από οποιαδήποτε χρέωση ισχύος.

Το Volton Unique Flexi 22 είναι σχεδιασμένο για εκείνη την επιχείρηση που χρειάζεται μεγαλύτερη ισχύ, όπως φαίνεται και από τα φανταστικά προνόμιά του:

 • Απουσία εγγύησης πληρωμής στους συνεπείς πελάτες της εταιρείας και στις πάγιες τραπεζικές εντολές.

Χρεώσεις Προμήθειας

Έκπτωση
συνέπειας

25%

Πάγιο
(€/μήνα)

5,90

Χρέωση ενέργειας
με έκπτωση συνέπειας (€/kWh)

0,06450

Χρέωση ενέργειας
(€/kWh)

0,08600

Mε συμμετοχή στην κρατική επιδότηση
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Volton Unique Flexi 23

Η εταιρεία Volton προσθέτει ακόμη ένα πρόγραμμα ενεργειακής παροχής ειδικά σχεδιασμένο για επιχειρήσεις, το οποίο προσφέρει σημαντική υποστήριξη αλλά και εξοικονόμηση χρημάτων καθόλη τη διάρκεια της λειτουργίας της. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στοχεύει σε επιχειρήσεις που έχουν διαφοροποιημένες ανάγκες κατανάλωσης κατά τις πρωινές αλλά και τις νυχτερινές ώρες. Για παράδειγμα επιχειρήσεις όπως φούρνοι, διάφορα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και λοιπές επιχειρήσεις με αυξημένη κατανάλωση κατά τις νυχτερινές ώρες, μπορούν να επωφεληθούν πραγματικά από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Φυσικά το πρόγραμμα επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που επιδεικνύουν συνέπεια πληρωμών, παρέχοντάς τους έκπτωση της τάξεως του 25%, καθώς και μηδενική εγγύηση. Απολαύστε ανταγωνιστικές χρεώσεις ενέργειας μέρα-νύχτα επιλέγοντας ρεύμα για επιχειρήσεις από την εταιρεία ηλεκτροδότησης Volton και βρείτε το καινοτόμο πρόγραμμα της Volton Unique Flexi 23 που θα δώσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη δική σας επιχείρηση!

Το Volton Unique Flexi 23 πρωτοπορεί στον ενεργειακό κλάδο, προσφέροντας απίστευτα προνόμια σε κάθε επιχείρηση που θα το χρησιμοποιήσει κατα τη διαδικασία παραγωγής:

 • Μηδενικό ποσό εγγύησης για τους συνεπείς πελάτες και για τη χρήση πάγιας τραπεζικής εντολής.

Χρεώσεις Προμήθειας

Έκπτωση
συνέπειας

25%

Πάγιο
(€/μήνα)

5,00

Χρέωση ενέργειας
με έκπτωση συνέπειας (€/kWh)

0,07100

Χρέωση Νυχτερινής Eνέργειας
με έκπτωση συνέπειας (€/kWh)

0,05610

Χρέωση ενέργειας (€/kWh)

0,09466

Χρέωση Νυχτερινής Ενέργειας (€/kWh)

0,07480

Mε συμμετοχή στην κρατική επιδότηση
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

1

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Βάζοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας, μας δίνετε τη δυνατότητα να σας καλέσουμε και να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για όλα τα επαγγελματικά προγράμματα ρεύματος της εταιρείας μας, χωρίς κανένα κόστος για εσάς.

2

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας σας με έναν εξειδικευμένο εκπρόσωπο της εταιρείας μας, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή του κατάλληλου προγράμματος παροχής, εσείς έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε την αίτησή σας, ξεπερνώντας τα τυχόν γραφειοκρατικά προβλήματα του παρελθόντος.

3

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

Κατόπιν ολοκλήρωσης της αίτησης παροχής σας, θα παραλάβετε τη νέα σύμβαση στο χώρο σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν πλήρως την εταιρεία μας.