Θέλετε να Αλλάξετε το Ρεύμα στο Σπίτι; 4 Πράγματα που Πρέπει να Προσέξετε Πριν Υπογράψετε

Θέλετε να Αλλάξετε Πρόγραμμα Ρεύματος στο Σπίτι; 4 Πράγματα που Πρέπει να Προσέξετε Πριν Υπογράψετε

Δεν είναι μυστικό το γεγονός ότι η τιμή του ρεύματος έχει ανέβει τόσο ψηλά που πολλά νοικοκυριά έχουν «στριμωχτεί» παρά την αιματηρή οικονομία που κάνουν. Φυσικά, δεν γίνεται να βγάλουν την παροχή ενέργειας από το σπίτι και την ζωή τους, αφού το φως, το ηλεκτρικό ρεύμα και η ζέστη είναι αναγκαίο τρίπτυχο για την επιβίωση και την καλή διαβίωση κάθε ατόμου στην εποχή μας. Για αυτό και πολλοί αναζητούν τρόπους για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν, και έτσι είτε ψάχνουν πιο οικονομικά προγράμματα ρεύματος είτε στρέφονται σε άλλες πηγές ενέργειας

Θέλετε να Αλλάξετε Πρόγραμμα Ρεύματος στο Σπίτι; 4 Πράγματα που Πρέπει να Προσέξετε Πριν Υπογράψετε

Πριν δεσμευτείτε σε ένα καινούριο πρόγραμμα είναι σημαντικό να έχετε λάβει υπόψη σας διάφορα κριτήρια, ο συνδυασμός των οποίων θα σας βοηθήσει ώστε να αποταμιεύσετε χρήματα και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής. 

Ποια είναι τα κριτήρια αυτά; 

Οι Δικές σας Ενεργειακές Ανάγκες

Ρεύμα στο Σπίτι

Κάθε λογαριασμός έρχεται με μια αναλυτική αναφορά της ποσότητας ενέργειας που καταναλώσατε. Είναι σημαντικό λοιπόν να είστε ενήμεροι σχετικά με την ποσότητα ενέργειας που χρειάζεστε εσείς και το σπίτι σας, για να ζήσετε χωρίς να κρυώνετε και χωρίς να στερείστε αυτονόητες σύγχρονες απολαύσεις. Καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν λογαριασμό που ήρθε είτε στα μέσα του χειμώνα είτε στα μέσα του καλοκαιριού, καθώς αυτές είναι οι πιο δύσκολες περίοδοι λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που συνήθως εκδηλώνονται. 

Μορφές Ενέργειας

Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι η κυριαρχούσα μορφή ενέργειας στα περισσότερα ελληνικά νοικοκυριά. Βέβαια, τις τελευταίες δεκαετίες το φυσικό αέριο φαίνεται να ανεβαίνει στις προτιμήσεις πολλών ιδιωτών. Η μεγάλη ποικιλία σε προγράμματα φυσικού αερίου για ιδιώτες μαρτυρούν αυτή την στροφή, καθώς πρόκειται για μια πιο οικονομική και πιο φιλική προς το περιβάλλον πηγή ενέργειας. Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως είναι ο ήλιος και ο αέρας, οι οποίες σιγά σιγά φαίνονται και αυτές να αποκτούν ζήτηση και στην ελληνική αγορά. 

Ρήτρα Αναπροσαρμογής

Επιστρέφοντας στις μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, είναι αναγκαίο να γνωρίζετε για τις ρήτρες αναπροσαρμογής. Σίγουρα θα έχετε ακούσει αυτό τον όρο, αλλά γνωρίζετε τι σημαίνει; Πρόκειται για την ζήτηση και την τιμολόγηση της ενέργειας. Λόγω της μεγάλης ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας και της αδυναμίας των εργοστασίων να παράξουν αρκετή, η τιμή της κιλοβατώρας έχει αυξηθεί και για αυτό κοστολογείται και τόσο ακριβά. Υπάρχουν ορισμένα προγράμματα που αναγράφουν στους όρους τους ότι δεν υφίστανται αλλαγές στην χρέωση της κιλοβατώρας λόγω των ρητρών αναπροσαρμογής. Αυτά είναι συμφέροντα προγράμματα για ρεύμα στο σπίτι, καθώς εσείς συνεχίζετε να πληρώνετε την κάθε κιλοβατώρα στην αρχική τιμή χρέωσης που υπογράψατε. 

Μια Εταιρεία που να Εμπιστεύεστε

Ρεύμα στο Σπίτι

Πέρα από τις χρεώσεις και τα διάφορα προγράμματα που διαφημίζονται, είναι σημαντικό να επιλέξετε μία εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Πώς θα ξέρετε ποιος πάροχος αξίζει την εμπιστοσύνη σας; Θα πρέπει να τσεκάρετε την εξυπηρέτηση πελατών. Δίνεται βάση στο να γίνει η καλύτερη δυνατή ενημέρωση όλων των πιθανών πελατών για τα προγράμματα και τους όρους που τα συνοδεύουν; Αφιερώνεται χρόνος ώστε να λυθούν απορίες και ανησυχίες των τωρινών συνδρομητών; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα στηρίξετε μία εταιρεία που θα κάνει τα πάντα για να στηρίξει με την σειρά της εσάς και το σπιτικό σας. 

Το Ftinotero Reuma, επίσημος μεταπωλητής της Volton, σας προσφέρει απεριόριστα προγράμματα που ταιριάζουν στις δικές σας ενεργειακές ανάγκες. Για να ενημερωθείτε για όλα τα προνομιακά προγράμματα της Volton, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε στο 2109861300

Τι λένε οι πελάτες μας

Αποκτήστε ΤΩΡΑ το πιο φθηνό ρεύμα της αγοράς. Ζητήστε να σας καλέσουμε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα να απαντήσει σε κάθε απορία.

* Υποχρεωτικό Πεδίο
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00 (εκτός αργιών). Αιτήματα εκτός ωραρίου εξυπηρετούνται την επόμενη εργάσιμη.    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ