Volton Unique Flat — Το Νέο Πρόγραμμα Ρεύματος για Ιδιώτες που θα σας Κάνει να Ξενοιάσετε

Volton Unique Flat — Το Νέο Πρόγραμμα Ρεύματος για Ιδιώτες που θα σας Κάνει να Ξενοιάσετε

Ανεξάρτητα από όλες τις προόδους και τα επιτεύγματα που σημειώνει η κοινωνία, το θέμα της ακρίβειας φαίνεται να παραμένει πάντα επίκαιρο και άλυτο. Και οι ιδιώτες είναι αυτοί που μόνοι τους πρέπει να βρουν τρόπους να εξοικονομήσουν χρήματα, για να καταφέρουν όχι μόνο να μην έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς και χρέη αλλά και να ζήσουν μια γεμάτη και χαρούμενη ζωή με τις οικογένειές τους. 

Volton Unique Flat — Το Νέο Πρόγραμμα Ρεύματος για Ιδιώτες που θα σας Κάνει να Ξενοιάσετε

Ένα από τα σοβαρά οικονομικά βάρη που γεννά ένα ασήκωτο άγχος στην εποχή μας είναι το ρεύμα. Δεν είναι δυνατόν να ζήσει κάποιος χωρίς αυτό στις μέρες μας, καθώς αυτό θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να επιβιώσει σε ένα σπίτι χωρίς φως, ζεστό νερό και ηλεκτρικές συσκευές. Για αυτόν τον λόγο η Volton εμπλούτισε τα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος για ιδιώτες με ένα νέο πλάνο που θα φέρει μια ανάσα ανακούφισης σε όσους το προτιμήσουν. 

Θα θέλατε λοιπόν να μάθετε λίγα παραπάνω για το νέο πρόγραμμα Unique Flat της Volton;

 

Καμία ρήτρα αναπροσαρμογής

Έχει πλέον καταντήσει αστείο το πόσοι άνθρωποι λαμβάνουν λογαριασμούς ρεύματος που τους ζητούν να καταβάλουν υπέρογκα ποσά χωρίς να έχουν καταναλώσει τόσο μεγάλες ποσότητες ενέργειας. Αυτό συμβαίνει λόγω των ανατιμήσεων στην τιμή της κιλοβατώρας που επιβάλλουν οι πάροχοι ενέργειας. Με το Volton Unique Flat δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την επιβολή αυξήσεων εκεί που δεν το περιμένετε και για τις οποίες δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να αποφύγετε, αφού δεν υπάρχει ρήτρα αναπροσαρμογής. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν υπάρξει αύξηση στην τιμή της κιλοβατώρας κατά την διάρκεια των δύο χρόνων που διαρκεί το συμβόλαιό σας, εσείς θα συνεχίσετε να πληρώνετε την κιλοβατώρα στην τιμή που αναγράφεται στους όρους που υπογράψατε. 

 

Σταθερές Χρεώσεις

Volton Unique Flat

Η απουσία ρητρών αναπροσαρμογής σημαίνει ότι πριν καν ανοίξετε τον λογαριασμό του ρεύματος θα είστε σε θέση να γνωρίζετε το ποσό που θα σας ζητείται να πληρώσετε. Όλες οι χρεώσεις και ο τρόπος διαμόρφωσης του τελικού ποσού πληρωμής αναγράφονται λεπτομερώς μέσα στους όρους του συμβολαίου. Επομένως, δεν υπάρχει κανένας λόγος για άγχος ή φόβο κάποιας δυσάρεστης έκπληξης κάθε φορά που θα λαμβάνετε έναν λογαριασμό ρεύματος από τη Volton.

 

Εκπτώσεις 

Αντιθέτως, μόνο ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να σας επιφυλάσσει ο δικός σας λογαριασμός ρεύματος, καθώς είναι πιθανό να δικαιούστε την έκπτωση συνέπειας. Τι είδους έκπτωση είναι αυτή ακριβώς; Όλοι οι πελάτες που εξοφλούν έναν λογαριασμό πριν την ημερομηνία λήξης του, έχουν έκπτωση 10% στον επόμενο. 

 

Νυχτερινό Πρόγραμμα

Volton Unique Flat

Για να ικανοποιούνται οι ανάγκες όσο το δυνατόν περισσότερων ιδιωτών γίνεται η Volton, που είναι επίσημος συνεργάτης της εταιρείας Ftinotero Reuma, έφτιαξε μια ειδική υποκατηγορία του νέου αυτού προγράμματος που είναι το Unique Flat Νυχτερινό Πρόγραμμα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το ειδικό αυτό πρόγραμμα προορίζεται για όσους τείνουν να καίνε περισσότερο ρεύμα το βράδυ και όχι κατά την διάρκεια της ημέρας. Αυτοί που ενεργοποιούν το νυχτερινό πρόγραμμα θα έχουν τα οφέλη που αναφέρθηκαν παραπάνω, αλλά ταυτόχρονα η τιμή της κιλοβατώρας θα είναι ακόμα χαμηλότερη κατά τις νυχτερινές ώρες. 

Αν όλα αυτά σας ακούγονται ενδιαφέροντα και θα θέλατε να μάθετε και τα άλλα προνόμια που συνοδεύουν το Volton Unique Flat, μην διστάσετε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας ή να καλέσετε στο 2109861300.

Τι λένε οι πελάτες μας

Αποκτήστε ΤΩΡΑ το πιο φθηνό ρεύμα της αγοράς. Ζητήστε να σας καλέσουμε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα να απαντήσει σε κάθε απορία.

* Υποχρεωτικό Πεδίο
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00 (εκτός αργιών). Αιτήματα εκτός ωραρίου εξυπηρετούνται την επόμενη εργάσιμη.    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ