Volton Smart 21 — Το πρόγραμμα ρεύματος που θα απογειώσει την επιχείρησή σας

Volton Smart 21 — Το πρόγραμμα ρεύματος που θα απογειώσει την επιχείρησή σας

Η διοίκηση μιας επιχείρησης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είτε βρίσκεστε στα πρώτα επιχειρηματικά σας στάδια είτε έχετε αποκτήσει μια καλή εμπειρία στον χώρο, οι απαιτήσεις είναι πολλές και δεν έχουν σταματημό. Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για τα έξοδα. Όσο πιο επιτυχημένη γίνεται η εταιρεία σας, τόσο μεγαλύτερες γίνονται και οι δαπάνες, για να μπορείτε να ανταποκρίνεστε στην ζήτηση των υπηρεσιών σας. 

Το Smart 21, που ανήκει στα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος για επιχειρήσεις της Volton, ίσως είναι αυτό που ψάχνατε για να αποδιώξετε τουλάχιστον την έγνοια της ηλεκτροδότησης από το μυαλό σας, καθώς πρόκειται για μια υπηρεσία που προσφέρει σημαντικά προνόμια στις επιχειρήσεις που το επιλέγουν. 

Θα θέλατε να μάθετε λίγα παραπάνω πράγματα για αυτό;

 

Σταθερό Ποσό Χρέωσης

 

Ο λογαριασμός ρεύματος θα φτάνει στο κατώφλι της επιχείρησής σας κάθε μήνα. Ο μικρός αυτός φάκελος, όμως, δεν θα σας προκαλεί κανένα φόβο ή ταραχή, καθώς θα γνωρίζετε, χωρίς καν να τον ανοίξετε, το πόσα χρήματα σας ζητάει να πληρώσετε. Η μόνη περίπτωση που μπορεί να λάβετε έναν πιο φουσκωμένο λογαριασμό είναι αν ένα μήνα καταναλώσατε περισσότερες κιλοβατώρες από αυτές που ορίζει το πρόγραμμά σας. Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς μπορείτε και πάλι να βρείτε το ακριβές ποσό χρέωσης βλέποντας τις τιμές της υπερβάλλουσας κατανάλωσης στο συμβόλαιό σας. 

 

Καμία Ρήτρα Αναπροσαρμογής

 

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, θα μπορείτε πάντοτε να γνωρίζετε την τελική μηνιαία χρέωση για το ρεύμα της επιχείρησής σας. Σε αυτό, σπουδαίο ρόλο παίζει το γεγονός ότι δεν εφαρμόζεται καμία ρήτρα αναπροσαρμογής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ανεξάρτητα, λοιπόν, από τυχόν αυξήσεις στην τιμή παροχής της κιλοβατώρας που επιβάλλονται στην αγορά, η δική σας χρέωση θα παραμένει σταθερή στο ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιο που υπογράψατε. Και φυσικά, όπως γίνεται κατανοητό από όλα όσα ειπώθηκαν έως τώρα, όλες οι πιθανές χρεώσεις βρίσκονται μέσα στο συμβόλαιο, που μπορείτε να βρείτε και να μελετήσετε πριν υπογράψετε και ενεργοποιήσετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για κρυφές χρεώσεις ή σημειώσεις με μικρά γράμματα.

 

Προσαρμογή στα Κυβικά της Επιχείρησής σας

Το πρόγραμμα ρεύματος που θα απογειώσει την επιχείρησή σας

Το Volton Smart 21 έχει μεριμνήσει ακόμα και για την περίπτωση που αλλάξουν οι καταναλωτικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Αν η συνολική κατανάλωση ανέβει ακόμα και στις 900 κιλοβατώρες ή αν αντιθέτως μειωθεί μέχρι και τις 200, έχετε την δυνατότητα να μεταφερθείτε στον τύπο του προγράμματος κατανάλωσης ρεύματος του Smart 21 που ανήκετε. Η μεταφορά αυτή από τον έναν τύπο προγράμματος στον άλλο γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση σε εσάς. 

 

Έκπτωση Συνέπειας

 

Οι επιχειρηματίες που είναι συνεπείς στις πληρωμές τους και μεριμνούν ώστε να πληρώσουν κάθε λογαριασμό πριν από την ημερομηνία λήξης του λαμβάνουν μια έκπτωση 10%. Η έκπτωση αυτή είναι ένας τρόπος ευχαριστίας και επιβράβευσης για την άριστη οικονομική διαχείριση των εσόδων και την πρόληψη και αποφυγή μαζέματος χρεών και απλήρωτων λογαριασμών. 

 

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το Volton Smart 21, μην διστάσετε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας ή να καλέσετε στο 2109861300.

Τι λένε οι πελάτες μας

Αποκτήστε ΤΩΡΑ το πιο φθηνό ρεύμα της αγοράς. Ζητήστε να σας καλέσουμε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα να απαντήσει σε κάθε απορία.

* Υποχρεωτικό Πεδίο
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00 (εκτός αργιών). Αιτήματα εκτός ωραρίου εξυπηρετούνται την επόμενη εργάσιμη.    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ