Θέλετε να Αλλάξετε το Ρεύμα στην Επιχείρησή; 4 Πράγματα που Πρέπει να Προσέξετε Πριν Υπογράψετε

ρεύμα στην επιχείρησή

Αν έχετε δική σας επιχείρηση, είναι πολύ πιθανό να νιώθετε ότι το ένα «χτύπημα» έρχεται μετά το άλλο και δεν προλαβαίνετε να «πάρετε ανάσα». Ύστερα από τα καθόλου εμπορικά μέτρα που κηρύχθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα, ήρθε η ενεργειακή κρίση για να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε μια μουδιασμένη αγορά. Οι ξαφνικά αυξημένες ανάγκες σε ενέργεια και οι τεταμένες πολιτικές σχέσεις των κρατών οδήγησαν σε μια κατακόρυφη αύξηση της τιμής πώλησης και προμήθειας της ενέργειας, την οποία δύσκολα μπορούν να διαθέσουν πολλές επιχειρήσεις. 

ρεύμα στην επιχείρησή

Μία λύση στην οποία πολλοί επιχειρηματίες καταφεύγουν είναι η αναζήτηση κάποιου πιο οικονομικού προγράμματος. Αν και η σκέψη είναι σωστή, υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε, για να μην πέσετε σε κάποια παγίδα. Παρακάτω θα βρείτε τέσσερις παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε καλά υπόψη σας πριν υπογράψετε οτιδήποτε. Συνεχίστε να διαβάζετε για να τους ανακαλύψετε και να σιγουρευτείτε πως θα επιλέξετε το σωστό πρόγραμμα για το ρεύμα στην επιχείρησή σας.

  • Εταιρικές Ανάγκες Ρεύματος

ρεύμα στην επιχείρησή - εταιρικές ανάγκες

Η κάθε επιχείρηση είναι σαν ένας ανθρώπινος οργανισμός: παρά τα κοινά γνωρίσματα, είναι όλες διαφορετικές και μοναδικές. Αυτό εξηγεί γιατί προσφέρονται τόσα πολλά και διαφορετικά προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος για επιχειρήσεις. Πριν καν αρχίσετε να ενημερώνεστε για όλα αυτά τα προγράμματα, αξίζει να γνωρίζετε τις καταναλωτικές τάσεις της δικής σας επιχείρησης. Η γνώση τού συνόλου των κιλοβατώρων που καίτε κάθε μήνα αλλά και οι ώρες λειτουργίας της επιχείρησης παίζουν σπουδαίο ρόλο στο να επιλέξετε ένα πρόγραμμα που ικανοποιεί απολύτως τις ανάγκες της επιχείρησής σας σε ρεύμα. 

  • Ρήτρα Αναπροσαρμογής

Ο βασικός λόγος που οι επιχειρήσεις τρέμουν και μόνο στην σκέψη τού λογαριασμού ρεύματος είναι τα υπέρογκα ποσά που καλούνται να πληρώσουν. Γιατί οι χρεώσεις είναι τόσο αυξημένες; Αυτό οφείλεται στην ρήτρα αναπροσαρμογής. Αυτή αντικατοπτρίζει το πόσο ακριβά πλήρωσαν οι πάροχοι ενέργειας την κάθε κιλοβατώρα που αγόρασαν. Για να έχετε μια μεγαλύτερη ηρεμία όταν θα πρέπει να ανοίξετε έναν τέτοιο λογαριασμό, θα ήταν καλύτερο να αναζητήσετε ένα πρόγραμμα ρεύματος που δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής. Ένα καλό παράδειγμα ενός τέτοιου προγράμματος είναι το Volton Smart 21, καθώς επιτρέπει στους επιχειρηματίες να ξέρουν ακριβώς τι ποσό θα τους ζητηθεί να πληρώσουν πριν καν λάβουν τον μηνιαίο λογαριασμό. 

  • Προνόμια Προγράμματος

Όλοι οι πάροχοι προσφέρουν μια λίστα με προνόμια που μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές των προγραμμάτων τους. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να προσελκύσουν ακόμα περισσότερο κόσμο. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε αυτά τα προνόμια εξαρχής, ώστε να μπορέσετε να επωφεληθείτε από αυτά και να βρείτε τις πιο συμφέρουσες προσφορές για το ρεύμα στην επιχείρησή σας. Για παράδειγμα, πολλές είναι οι εταιρείες που προσφέρουν έκπτωση συνέπειας ή μηδενίζουν το ποσό της εγγύησης στην περίπτωση ενεργοποίησης της πάγιας τραπεζικής εντολής. 

  • Ποιότητα τού Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών

ρεύμα στην επιχείρησή - εξυπηρέτηση πελατών

Το πιο σημαντικό κριτήριο από κάθε προνόμιο και κάθε έκπτωση είναι η προσοχή και η εξυπηρέτηση που προσφέρει ένας πάροχος ενέργειας στον κάθε πελάτη. Η εταιρεία Ftinotero Reuma ως επίσημος συνεργάτης της Volton φροντίζει ώστε όχι μόνο να βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα ρεύματος για την επιχείρησή σας αλλά επίσης αναλαμβάνει να εκτελέσει τις διαδικασίες μεταφοράς σας σε αυτήν γρήγορα και πανεύκολα. 

Για να βρείτε ποιο είναι αυτό το πρόγραμμα ρεύματος για επιχειρήσεις που σας ταιριάζει καλύτερα, συμπληρώστε τώρα τη φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνήστε στο 2109861300 ή 6936751300.

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Αποκτήστε ΤΩΡΑ το πιο φθηνό ρεύμα της αγοράς. Ζητήστε να σας καλέσουμε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα να απαντήσει σε κάθε απορία.

* Υποχρεωτικό Πεδίο
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00 (εκτός αργιών). Αιτήματα εκτός ωραρίου εξυπηρετούνται την επόμενη εργάσιμη.    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ